Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Odnosnie ograniczenia download

Propozycje, zazalenia oraz informacje odnosnie dzialalnosci forum.

Moderator: Moderator

Postprzez VerTax » 2009-04-21, 21:33

Ograniczenie i stopniowa likwidacja vinyli/albumow, etc. :)
VerTax
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Joy » 2009-04-21, 22:29

Spodziewalem sie Waszych skrajnych opinii :) ale jezeli dyskusja ma byc na poziomie to oczekuje kontrargumentow osob, ktore sa temu przeciwne. Ewentualne odniesienie sie do moich argumentow.

Muras napisał(a):to jak chcecie go zlikwidowac czy ograniczyc?

Szczerze, w dalszej przyszlosci moim marzeniem byloby go calkowicie zlikwidowac i zastapic np tematami z linkami do YT czy serwisow muzycznych. Ale na to, co pokaze dalsza czesc naszej dyskusji, jest troszke za wczesnie - no ale dialog z pewnoscia trzeba prowadzic.
Stopniowe ograniczanie, jak najbardziej !! i tego, puki co, dotyczy ten temat.

Mam prosbe, zanim wypowiecie sie w tym temacie, przeczytajcie 3 razy moj ostatni post :)
Ostatnio edytowano 2009-04-21, 22:40 przez Joy, łącznie edytowano 1 raz
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez Stephansky » 2009-04-21, 23:04

Tak wiec i Ja jestem za ograniczeniem a w efekcie calkowita likwidacja downloadu. I podpisuje sie pod Joyem rekami i nogami.
Stephansky

Postprzez CaLi » 2009-04-22, 07:34

Ok mozemy sobie marzyc nie marzyc Temat blokuje do wypowiedzi Sebastiana... bo z tego co wiem to on pod niczym takim sie nie podpisal ja tez sie nie podpisuje i nie bedzie likwidacji jedyne co to ograniczenie jezeli ktos chce podyskutowac zapraszam na gg temat i tak juz sie ciagnie i ciagnie w nieskonczonosc wiec nie widze sensu dalej pisac pisac pisac zapraszam na gg jak ktos ma jakis problem
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez Muras » 2009-04-22, 07:41

raz ze mieles poczekac miesiac dwa i zobaczyc statystyki a ja np jakos tych statystyk nie znam. Posiadam swoje kontrargumenty ale nie bede ich ujawnial bo i tak moje zdanie sie tu nie liczy moze najpierw przedstaw mi jakies sensowne argumenty. To co jest napisane w tym temacie jakos mnie nie przekonuje za bardzo.
Aha tak ogolnie 3 strony wyzej napisales post z ktorego wywnioskowalem ze nie chcesz likwidacji downloadu...........
Forum to ludzie wiec czemu nie zapytasz wszystkich o to?
Muras
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez Joy » 2009-04-22, 09:31

Ale przeciez dyskusja jest o ograniczeniu download.
Ok, to zaczekajmy na glos prezesa :)
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez dydek » 2009-04-22, 22:44

Ekhhhemmm..

Szczerze, to mi ten dzial jest calkowicie rybka. Tyle, ze tu nie padl zaden na tyle sensowny argument, zeby to byla decyzja jednej czy kilku osob. Dlatego czemu nie zrobic tego demokratycznie ? Prosta ankieta zalatwi sprawe i bedzie wiadomo czego chce lud. :)

Dziwi mnie natomiast czemu jest ogolne takie parcie na likwidacje. Takie pytanko na ktore niech kazdy sobie odpowie sam. Skad bierzesz muzyke ? Wiec po co takie "choragiewkowate" zachowanie ? Tam jest w pelni ok, a tu trzeba odstawiac szopki na pokaz jakie to jest beeeee i nieetyczne ? Litosci.

Generalnie idac dalej, to moze pozamykajmy podobne dzialy, a przede wszystkim off topic'a ? Oczywiscie o SB nie zapominajmy. Przeciez to calkowicie niezwiazane z tematyka forum.. Zostawmy jedynie dzial muzyka, gdzie kazdy bedzie lapal mietka podnietka i beda lecialy same uchyyy, ochyyyy i achyyy na temat nutek, ktore kazdy ma legalne i oryginalne.. ;) To takie moje malutkie przemyslenia.

Ale tak jak mowilem. Wola wiekszosci i nic poza tym.

Poooozdrawiam i uciekam do :dydek&nayaa: Niektorym tez cos podobnego polecam, zamiast wywazac otwarte drzwi i na sile starac sie przedobrzyc.
Ostatnio edytowano 1970-01-01, 01:00 przez dydek, łącznie edytowano 1 raz
dydek
Administrator
Administrator

Postprzez Joy » 2009-04-22, 23:23

Rozwiazemy to demokratycznie, ale to jutro, bo temat powazny i chcialbym sie jeszcze z tym przespac.
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez Creative » 2009-04-23, 14:25

Rowniez jestem za tym by Download znikl :)
Creative
-#Moderator
-#Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Forum