Ekhhhemmm..
Szczerze, to mi ten dzial jest calkowicie rybka. Tyle, ze tu nie padl zaden na tyle sensowny argument, zeby to byla decyzja jednej czy kilku osob. Dlatego czemu nie zrobic tego demokratycznie ? Prosta ankieta zalatwi sprawe i bedzie wiadomo czego chce lud.
Dziwi mnie natomiast czemu jest ogolne takie parcie na likwidacje. Takie pytanko na ktore niech kazdy sobie odpowie sam. Skad bierzesz muzyke ? Wiec po co takie "choragiewkowate" zachowanie ? Tam jest w pelni ok, a tu trzeba odstawiac szopki na pokaz jakie to jest beeeee i nieetyczne ? Litosci.
Generalnie idac dalej, to moze pozamykajmy podobne dzialy, a przede wszystkim off topic'a ? Oczywiscie o SB nie zapominajmy. Przeciez to calkowicie niezwiazane z tematyka forum.. Zostawmy jedynie dzial muzyka, gdzie kazdy bedzie lapal mietka podnietka i beda lecialy same uchyyy, ochyyyy i achyyy na temat nutek, ktore kazdy ma legalne i oryginalne..
To takie moje malutkie przemyslenia.
Ale tak jak mowilem. Wola wiekszosci i nic poza tym.
Poooozdrawiam i uciekam do
Niektorym tez cos podobnego polecam, zamiast wywazac otwarte drzwi i na sile starac sie przedobrzyc.