przez Joy » 2009-04-21, 15:51
Juz Wam uzasadniam, skad propozycja, aby forum poszlo akurat w tym kierunku. Co by nie mowic, na razie jestesmy forum warezowym... ktos moglby rzec, przeciez nie jedno takie forum istnieje w internecie, i co z tego. Ano to, ze o ile na dzien dzisiejszy panuje taka sytuacja, ze nikt sie do tego nie przyczepia, to w przyszlosci wiele sie jeszcze zmieni, i to jest pewne... chcialbym stopniowo przygotowywac forum, aby nie bylo sytuacji, ze z dnia na dzien przestajemy istniec. Powiecie, ze ja sam z pewnoscia sciagam muzyke, no jasne, nie jestem swiety, zreszta jak wiekszosc z Was. Ale po co mam smiecic we wlasnym ogrodku. Jest wystarczajaco serwisow w internecie oferujacych tego typu "usluge". Jak zauwazyliscie, ostatnimi dniami dosc intensywnie ruszylismy z promocja forum, a co za tym idzie, staniemy sie rozpoznawalni, i to nie tylko w Polsce, ale i na calym swiecie, a uwierzcie mi, ze fora typu free mp3 nie ciesza sie wysoka renoma w swiecie muzycznym. Oczywiscie poczatki forum to byl typowy download, no bo czym innym mozna bylo przyciagnac userow do siebie. Teraz mamy znacznie wiecej... wlasna audycja, skladanke, konkurs DJ, newsy, a co najwazniejsze atmosfere, jakiej prozno szukac na innych forach. Do tego na biezaco wiele popularnych audycji, najnowsze ripy Sa to mocne atuty, wykorzystajmy je. Powiem jeszcze raz, chcemy byc liczacym sie forum muzycznym, pracujmy na to juz teraz. O stopniowym ograniczniu download pisalem juz do Dydka, nie mial zastrzezen.
Ostatnio edytowano 2009-04-21, 16:04 przez
Joy, łącznie edytowano 5 razy