Moderator: Moderator
Joy napisał(a):Zmiana w konsekwencji ma doprowadzic do tego, ze w zasadzie znikna rejestracje na forum wylacznie w celu pobierania pelnych wersji plikow muzycznych.
Muras napisał(a):Likwidujac stracisz ssakow i byc moze pozyskasz wartosciowych userow. Forum stanie sie bardziej wartosciowe i zyska prestiz.
Carl Van Gander napisał(a):
4. Jak dla mnie usunac na poczatek osoby ktore od 2 lat nie logowaly sie na forum co znaczy, ze tematyka ASOT nie interesuje juz ich lub maja inne zrodlo bo robia tylko sztuczna liczbe userow. Bedzie "czysciej". Zastanawiam sie co zrobic z postami ktore pozostaly po osobach ktore juz zostaly skasowane bo z checia bym to posprzatal
![]()
jak bym mial moda... , ale jesli zalozyly wazny temat to jedynie zostawic, bo zalezy mi na porzadku tutaj
![]()
Carl Van Gander napisał(a):
4. Jak dla mnie usunac na poczatek osoby ktore od 2 lat nie logowaly sie na forum co znaczy, ze tematyka ASOT nie interesuje juz ich lub maja inne zrodlo bo robia tylko sztuczna liczbe userow. Bedzie "czysciej". Zastanawiam sie co zrobic z postami ktore pozostaly po osobach ktore juz zostaly skasowane bo z checia bym to posprzatal
![]()
jak bym mial moda... , ale jesli zalozyly wazny temat to jedynie zostawic, bo zalezy mi na porzadku tutaj
![]()
VerTax napisał(a):Muras napisał(a):ale tu chodzi bardziej o estetyke ;D
Wenecja piekne miasto, prawda?A jak tam szambem jedzie ^^
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości