Moderator: Moderator
Joy napisał(a):Zmiana w konsekwencji ma doprowadzic do tego, ze w zasadzie znikna rejestracje na forum wylacznie w celu pobierania pelnych wersji plikow muzycznych.
Muras napisał(a):Likwidujac stracisz ssakow i byc moze pozyskasz wartosciowych userow. Forum stanie sie bardziej wartosciowe i zyska prestiz.
Carl Van Gander napisał(a):
4. Jak dla mnie usunac na poczatek osoby ktore od 2 lat nie logowaly sie na forum co znaczy, ze tematyka ASOT nie interesuje juz ich lub maja inne zrodlo bo robia tylko sztuczna liczbe userow. Bedzie "czysciej" . Zastanawiam sie co zrobic z postami ktore pozostaly po osobach ktore juz zostaly skasowane bo z checia bym to posprzatal jak bym mial moda... , ale jesli zalozyly wazny temat to jedynie zostawic, bo zalezy mi na porzadku tutaj
Carl Van Gander napisał(a):
4. Jak dla mnie usunac na poczatek osoby ktore od 2 lat nie logowaly sie na forum co znaczy, ze tematyka ASOT nie interesuje juz ich lub maja inne zrodlo bo robia tylko sztuczna liczbe userow. Bedzie "czysciej" . Zastanawiam sie co zrobic z postami ktore pozostaly po osobach ktore juz zostaly skasowane bo z checia bym to posprzatal jak bym mial moda... , ale jesli zalozyly wazny temat to jedynie zostawic, bo zalezy mi na porzadku tutaj
VerTax napisał(a):Muras napisał(a):ale tu chodzi bardziej o estetyke ;D
Wenecja piekne miasto, prawda? A jak tam szambem jedzie ^^
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość