A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Kolega polecil mi to forum a ze uwilbiam muzyke trance i samego AvB wiec sie tu zarejestrowalem widze ze nawet niezle forum tylko troszke denerwuja mnie te serwery na ktore wszystko zarzucacie.. ogolem strona i oprawa graficzna strony jest dobra Pozdrawiam wszytkich :!!
A ja prowadzilem dluga dyskusje o muzyce z kumplem i wymienialismy sie doswiadczeniami, oraz pliczkami. Ja mu podsylalem troche hardstyle'u, a on mi trance'u. W koncu powiedzial, ze nie bedzie mi wysylac pojedynczo trackow i dal mi adres
a ja szukalem Fulla Rex Mundi - Desillution :-) I jakos mnie pokierowalo na to forum ;-) Nie to ze jestem pijawa nie nie, staram sie tez udzielac jak najlepiej potrafie :-P
pamietam to jak dzis... w trzydziestym dziewiatym przy trzecim batalionie....
nioe no tak na powaznie pamietam ze szukalam tracklisty do jednego z asotow wpisalam ladnie w google i sie ukazala piekna otoz ta stronka:) no i tak sie zaczelo wciagnelam jeszcze jedna osobke ktora ladnie sie tutaj udziela no i poznalam troszke osob fanfastycznie :-D
pozdrawiam