Moderator: Moderator
djszyba napisał(a):A State of Trance .. :: Strona Glowna :Asot: :Armin Van Buuren: :A State Of Trance:
Opis strony:
A State Of Trance With Armin Van Buuren (ASOT). Forum poswiecone kultowej audycji Armina Van Buurena - ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, ...
No ale pewnie to nic nie znaczy.
djszyba napisał(a):BartSimpsons napisal/a:
djszyba napisal/a:
joy17 napisal/a:
Tego nie mozna zauwazyc bedac zaledwie 3 razy na forum oraz szukajac argumentow dlaczego inne fora sa lepsze.
uwierz mi, mozna!
To wtedy bedziesz ocenial subiektywnie.. to tak jakbys ocenil ze dana potrawa jest nie dobra, nie sprobujac jej, tylko patrzac na nie.
wchodzac na forum i widzac tyle SPAMU (powtarzam sie), nielegalnej muzyki, za pierwszym razem mozna w 100% ocenic forum i nie trzeba na nim dlugo przebywac.
wisnia118 napisał(a):tak z ciekawosci Dj Szyba jakich wiadomosci dotyczacych Armina szukales??
No szyba troche przesadzasz... Co do tej nielegalnej muzyki (download). Juz niebede rzucal cytatami. Daje sobie odciac glowe ze ty tez kiedys cos sciagnales lub rozpowszechniles...
Fakt z tym download'em, ja nie korzystam, ale odpowiedz sobie sam czy ty nigdy nic nie sciagnales.
tak z ciekawosci Dj Szyba jakich wiadomosci dotyczacych Armina szukales??
zyciorys ma, sety ma, wywiady ma hmm pewnie wiadomosci w stylu w czym armin dzisiaj wyszedl na miasto i co zjadl na sniadanie... bo tego brakuje na foro.
djszyba napisał(a):ogolnie to wszystkiego, dyskografie, biografie, ciekawostek, jego tras koncertowych, wywiadow (rowniez w postaci video), informacji na temat audycji radiowych, galerii, zdjec z koncertow, ogolnie fascynuje mnie jego postac.
co to ma za znaczenie???????? po co to pytanie????????? nie pasuje jednemu z drugim to aut.......rapid17 napisał(a):Czy znacie jakies inne forum w Polsce o tematyce muzyki klubowej ktore bylo by lepsze od asota bo mi sie wydaje ze takie nie isteniej czy tez tak uwazacie??
crack napisał(a):co to ma za znaczenie???????? po co to pytanie????????? nie pasuje jednemu z drugim to aut.......rapid17 napisał(a):Czy znacie jakies inne forum w Polsce o tematyce muzyki klubowej ktore bylo by lepsze od asota bo mi sie wydaje ze takie nie isteniej czy tez tak uwazacie??
djszyba napisał(a):nie dawno powstala oficjalna polska strona Armin van Buurena (adresu nie podam by nie przysporzyc z mojego powodu redakcji, niechcianych odzewow z Waszej strony).
wisnia118 napisał(a):tutaj podaje Ci strone jak bys nie mogl znalezc czegos
jest tam dyskografia,biografia,trasy koncertowe na najblizszy okres,wywiady jezeli chesz to zglos sie na pw
aa.asot.pl/topics91/armin-van-b ... htm#101704
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości