dydek napisał(a):Najczesciej takie wypowiedzi padaja z ust, ktorym zal dupe sciska. Nie mowie, ze tak jest w tym wypadku, no ale...
no ale tak myslisz, no coz mylisz sie, czemu niby ma mi zal du*e sciskac?
czy moge spodziewac sie uzasadnienia?
dydek napisał(a):Po pierwsze nikt nikogo nie zmusza do przebywania na forum. Ĺťenujace jest podejscie osob, ktorym cos nie pasuje, a mimo wszystko to robia.
oczywiscie ze nie zmusza, nie przebywam czesto na tym forum, bo nie posiada waznych dla mnie informacji, jestem tutaj bodajze 3 moze 4 raz (czekalem na odzew w tym temacie).
nie jestescie forum w zadnym wypadku spokrewniona z Wasza domena, a zamieszczenia informacji na temat wszystkiego i niczego, mnie nie interesuje, a jezeli myslicie ze wasza strona jest jedyna w tej sieci i ze niby taka dobra, mylicie sie, nie dawno powstala oficjalna polska strona Armin van Buurena (adresu nie podam by nie przysporzyc z mojego powodu redakcji, niechcianych odzewow z Waszej strony).
dydek napisał(a):Rejestracja jest platna, zeby nie bylo kont dziwek (na jeden post). Zreszta jest to oplata symboliczna. Mysle, ze kazdego kto ma komputer i internet stac na wydanie 1 zl. A jak nie, to trudno. Widocznie to forum jest tylko dla bogatych.
jak pamietam, kiedys rejestracja na forum byla darmowa, czyli nazywanie osob ktorzy nie wydali zlotowki przed wprowadzeniem platnej rejestracji dziwkami przez administratora wydaje mi sie malo kompetentne
dydek napisał(a):Nie zalezy mi na uzytkownikach, bo to tylko cyferki. Wole, zeby bylo np. trzystu i niech te trzysta osob bedzie kompetentne, niz miec kilka tysiecy troli internetowych.
ok, napisales by na forum nie przebywali trolle, czy wiesz w ogole co to znaczy?
a zamieszczanie ukrytej tresci:
Ukryta Wiadomosc: napisał(a):Jesli jestes *zarejestrowanym uzytkownikiem* musisz odpowiedziec w tym temacie, zeby zobaczyc ta wiadomosc. Zgodnie z regulaminem Regulamin Dzialu Download masz 24 godziny na zedytowanie posta i napisanie swojego SENSOWNEGO komentarza. Wszelkie odstepstwa beda stosownie nagradzane
i wypisywanie przez kazdego usera "o super utwor, bardzo mi sie podaba" nie nazywamy spamem?
dydek napisał(a):I forum nie aspiruje do bycia najlepszym w necie, itepe itede. Wazne, zeby milo sie pisalo i przebywalo uzytkownikom.
Helol! Panie Administratorze! odpowiadmy w temacie "Czy istnieje w Polsce lepsze forum z muzyka klubowa niz asot".
dydek napisał(a):A co do Twojego cytatu, to ja moge podac swoj, z ktorego wynika, ze wedlug niezaleznych badan przeprowadzonych na zlecenie rzadu USA wyszlo, ze P2P jeszcze bardziej nakreca koniunkture, niz jej szkodzi.
tez tak slyszalem, ale USA to nie Polska!