przez Atlas » 2008-10-26, 16:25
Ciagle czytam nowe posty w tym temacie, ale nie zabieralem glosu, bo nie mialem nic ciekawego do powiedzenia.
Dzis uwazam, ze glosowanie jest niczym w porownaniu z dyskusja w tym watku. Wiele z nas wylalo tu w krotkim czasie sporo uczuc, nerwow, zali, watpliwosci i dobrze!
Niestety kazdy z nas ma inny sposob do osiagania tego samego celu. Ja czesto nie wyrazam swojej opinii, bo wole zostac obserwatorem i nabyc wiedze o nas wszystkich na tym forum. W koncu bez niej nie ma mozliwosci okazania empatii, ktora tez jest potrzebna. Ogolnie chcialbym tak dzialac na forum, by zrobilo sie Wam nudno gdyby mnie zabraklo.
Zawsze podoba mi sie uporzadkowany sposob myslenia, i bogate wypowiedzi Joy'a. Lubie tez twarde podejscie do spraw Szakala. Doceniam spokoj i bezstronnosc Wisni. Szczerosc Magdy uwazam za dobra rzecz. Zaangazowanie Murasa jest dla mnie wzorem. Entuzjazm Cali wprowadza wiele zycia w forum. Natomiast Dawida w moich oczach wyroznia wysoka kultura i skromnosc.
Tak w skrocie odbieram nasze grono modow. Kazdy z nas ma inne cechy, ale wlasnie dzieki temu sie uzupelniamy. Uwazam, ze z dnia na dzien nasze forum nabiera lepszej jakosci jesli chodzi o porzadek i zaangazowanie w edity. Coraz wiecej osob jest w moich oczach vipem, choc nie ma fioletowego nicka.
Gdy czytam nasze opinie nt. dzialania forum i aktywnosci modow przypomina mi sie aforyzm o dwoch ludziach wygladajacych przez wiezienne kraty. Jeden widzial bloto, drugi widzial gwiazdy.
Ja nie widze u nas blota!
MY tworzymy te miejsce i od nas zalezy jakie ono bedzie. Procz siebie nie zmienimy nikogo...