A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
31 grudnia tego roku, po raz pierwszy w klubowej historii naszego kraju, zostanie zorganizowany mega event sylwestrowy, podczas ktorego bedziecie mieli okazje powitac nowy - 2008 rok. Organizatorem imprezy, ktora odbedzie sie we wroclawskiej Hali Ludowej bedzie agencja MSM Events.
Organizator zapewnia, ze bedzie to niezwykla noc pelna atrakcji, doskonalej muzyki w fantastycznej oprawie.
IMHO, to taka impreza wydaje mi sie niewypalem i jakos siebie tam nie widze. Pewnie "gwiazd" im sie nie uda sciagnac, bo stawki w te magiczna noc sa na prawde kosmiczne. No ale mozna pogratulowac checi.
tez mi sie wydaje ze zadnego dobrego DJ'a to nie sciagna - a jak juz - to bilety pewnie beda w takich cenach ze leb urywa i pewnie mnie stac nie bedzie - pomysl dosc ciekawy - ale bawic sie na imprezie gdzie glowna gwiazda mialby byc Angelo Mike jakos mnie nie kreci
Jezeli nic sie nie zmieni to pojawie sie w Hali Stulecia w ta piekna noc jedyna w roku (:
Na razie nie mam lepszych propozycji co do Sylwestra i jesli do poczatku listopada sie nic nie zmieni to kupie bilet
Tak wiec poki co do zobaczenia w hali
Line Up mimo wszystko robi wrazenie. Ja sie jednak nie zjawie, chociaz do Hali dosc blisko Sylwestra zawsze spedzalem na spontanie i tym razem nie bedzie inaczej. ;-)