przez Furman2 » 2008-03-22, 01:21
Byc moze i ten event ma wixiarska przeszlosc, ale to juz nie jest Sunrsie with Ekwador tylko Sunrsie Festival! Wixa dla mnie byl SwE i to ze na SF06 zagrali kalwi&remi (bleee) ale i tak Johan Gielen i Eddie Haliwell pokazali klase ale na SF07 moim zdaniem bylo bardzo dobrze line up tez byl calkiem calkiem Giuseppe Ottaviani, Marco V, Lucca , Robbie Rivera, Marcus Schossow, Johan, Eddie, Ferry Corsten itp itd muzycznie bylo naprawde bardzo dobrze a jesli chodzi o ludzi to jak dla mnie byli sympatyczni a czy ktos jest wyrosniety przez koksy dla mnie to nie ma znaczenia poza tym bawimy sie w swiom gronie! Na Sunrise w Kolobrzegu jest klimat ktorego nie ma na zadnym innym evencie i naprawde od 2005 roku impreza ta jest bardzo dobrym eventem(przynajmniej dla mnie). Na imprezie liczy sie dobry nastroj przjazne grono przyjaciol, oprawa i dobra muzyka a chyba nie musze nikogo przekonywac ze z tym ostatnim bedzie dobrze w tym roku bo line up naprawde kosa szczegolnie piatkowy Fire Stage. Natomiast jesli komus z obecnych na forum panow nie podoba sie skapo ubrana pani tanczaca na Sunrsie obok niego to albo jest gejem :-| albo cos z nim nie tak! Oczywiscie wraz z moja dziewczyna dopisuje sie do listy obecnosci! Do zobaczenie w Kolobrzegu
PS jesli chodzi o Tiesto to gdy on bedzie gral to napewno bede sie bawil na Water Stage bo jego muzyka ostatnio wogole do mnie nie przemawia
Ostatnio edytowano 2008-03-23, 01:19 przez
Furman2, łącznie edytowano 1 raz