Ja pierdziu.. Sa gwiazdy, to kazdy pisze, ze gwiazdy nie pokazaly niczego fajnego, sa przereklamowane bla bla blaaa. Nie ma gwiazd, jest jeszcze gorzej.
Przeciez taki sklad na Sunrise nie jest nowoscia. Od siedmiu miesiecy bylo mowione, ze nie bedzie gwiazd, a postawia na sprawdzone nazwiska.
Dobra, spoko loko, rozumiem. Kazdy ma swoj gust muzyczny, a o tym sie nie dyskutuje, ale.. Czy az tak wielka roznice robi, ze dany utwor zagra Armin, czy Gielen ? Wyzej ktos napisal, ze "nie dziekuje sa inne iwenty". A dlaczego jest ich az tyle ? Bo Polacy jeszcze sa zachlysnieci nazwiskami a nie muzyka. Mozna u nas zrobic impreze na samych nazwiskach i to sie sprzeda.
Dla mnie dejoci, to jedynie male dopelnienie imprezy. Dla mnie bez roznicy kto bedzie gral, wazne zeby muzyka mi pasowala. Ide na impreze pobawic sie, spotkac ze znajomymi i w ogole, a nie pozniej tydzien czasu lapac mietka podnietka czy cos bylo zagrane, czy nie.. Przerost formy nad trescia.
Generalnie troszke walki z biletami, ale to nie nowosc. Mimo wszystko udalo nam sie kupic i to w pierwszej puli karneciki, na dniach zostanie dograna kwatera, tak wiec do zobaczenia w Kolobrzegu