Ja pierdziu.. Sa gwiazdy, to kazdy pisze, ze gwiazdy nie pokazaly niczego fajnego, sa przereklamowane bla bla blaaa. Nie ma gwiazd, jest jeszcze gorzej.
![cwaniak ;]](https://www.forumomuzyce.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Przeciez taki sklad na Sunrise nie jest nowoscia. Od siedmiu miesiecy bylo mowione, ze nie bedzie gwiazd, a postawia na sprawdzone nazwiska.
Dobra, spoko loko, rozumiem. Kazdy ma swoj gust muzyczny, a o tym sie nie dyskutuje, ale.. Czy az tak wielka roznice robi, ze dany utwor zagra Armin, czy Gielen ? Wyzej ktos napisal, ze "nie dziekuje sa inne iwenty". A dlaczego jest ich az tyle ? Bo Polacy jeszcze sa zachlysnieci nazwiskami a nie muzyka. Mozna u nas zrobic impreze na samych nazwiskach i to sie sprzeda.
Dla mnie dejoci, to jedynie male dopelnienie imprezy. Dla mnie bez roznicy kto bedzie gral, wazne zeby muzyka mi pasowala. Ide na impreze pobawic sie, spotkac ze znajomymi i w ogole, a nie pozniej tydzien czasu lapac mietka podnietka czy cos bylo zagrane, czy nie.. Przerost formy nad trescia.
Generalnie troszke walki z biletami, ale to nie nowosc. Mimo wszystko udalo nam sie kupic i to w pierwszej puli karneciki, na dniach zostanie dograna kwatera, tak wiec do zobaczenia w Kolobrzegu