Moderator: Moderator
Piochu napisał(a):Armind napisał(a): ilosc wiksy na tym evencie zapewne bedzie ogromna.
Tez tak mi sie wydaje dlatego ja pewnie sobie odpuszcze... Wole zosawic kase na bilet na GG
Dawid_Es napisał(a): Az zal dupe sciska jak sie czyta takie komentarze. Kto zagra wikse? Kyau & Albert, moze greg Downey, a moze Gareth? Ludzie nie oceniajcie eventu po komentarzach, ktore wyczytacie necie. Pewnie nigdy na evencie nie byliscie, a juz z pewnoscia na enTrance i takie bzdury wygadujecie. TO kto organizuje event nie decyduje o tym co bedzie grane. Bo chyba macie takie spostrzezenia i na tym budujecie swoje zdanie. Prosze Was naprawde...
RMI Trance X-plosion - Carnival of Love - Arena, Poznan (luty 2006)
Summer City with Ferry Corsten - Malta, Poznan (lato 2006)
RMI Trance X-plosion with Armin van Buuren - Arena, Poznan (luty 2007)
Tiesto - Elements of Life - Hala Stulecia, Wroclaw (kwiecien 2007)
ATB in Concert III - Arena, Poznan (listopad 2007)
Global Gathering - Tor Poznan, Przezmierowo (czerwiec 2008)
Euforia Festival - Plaza Glowna, Boszkowo k/Leszna (lato 2008)
Stadium of Sound with Tiesto & Erick Morillo - Stadion Lecha, Poznan (wrzesien 2008)
Armin Only - Imagine - Arena, Poznan (listopad 2008)
na czym nie bylem ale zabraklo pare dni:
Nature One - The First Love - Port Lotniczy, Wroclaw (lato 2005) to mial byc moj pierwszy event... niestety impreza odwolana w ostatniej chwili
Stadium Of Sound with Paul van Dyk - Stadion Lecha, Poznan (lato 2007) zachorowalo mi sie dosc powaznie na kilka dni przed impreza...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości