Armind, litosci? Tak, dla ludzi, ktorzy nie potrafia sprawnie przedstawic swoich mysli. Powiedzmy, ze ja prezentuje swoje zdanie piszac:
Dla Gareth'a bym pojechal, ale ilosc wiksy na tym evencie zapewne bedzie ogromna.
Sorry, ale pomyslalbys, ze odniesienie "wixa" tyczy sie ludzi, czy muzyki jaka bedzie tam leciala? Jesli Obok Garetha stawiasz spojnik "ale" a zaraz potem "wixa" nie dziw sie, ze ja i inne osoby moga podpiac wixe nie do ludzi tylko do muzyki? To chyba zupelnie normalne...
Piochu, syf zawsze i wszedzie bedzie na kazdej imprezie. A klimat eventu nie tworza nacpani ludzie tylko artysci, muzyka przez nich grana i znajomi z ktorymi Ty przychodzisz na event. Tak jak na eventach MDT tak i na imprezach, ktorymi organizatorami sa inne firmy bookingowe sa cpuny, wixsiarze itp.
A zal dupe sciska jak ktos nie umie czytac ze zrozumieniem.
Czyli Ciebie to tez sie tyczy, bo jesli na wypowiedz
Emilcien A jak ocena innych tak bardzo na Was wplywa to po co marudzic... nie jechac i tyle:)
Odpowiadasz:
Czyli jednak mi odradzasz impreze Kurde... a line-up mnie juz prawie przekonal
Ten odnosnik do ostatniego cytatu to juz taki zart zeby zaraz mi sie ktos nie doczepil
to dowodzi, ze takze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, a zal Ci dupe sciska takze jak patrzysz w lustro. Bo sorry, ale nikt nie odradzil Ci "tej imprezy" - mam tu na mysli enTrance. Nawet Twoje tlumaczenie, ze jest to zart mnie nie przekonuje. Spojrzmy najpierw na siebie, a potem pietnujmy innych. I na przyszlosc jasniej i scislej uzywajcie stwierdzen "wixa", "zal dupe sciska, jak ktos nie potrafi czytac ze zrozumieniem", bo sobie po prostu noz wbijacie w plecy.
Zakoncze dyskusje, bo i tak do zadnego konsensusu nie dojdziemy. Cieszy fakt, ze jednym postem potrafilem rozpetac taka wymiane zdan i choc na chwile odciagnac uwage od dzialu "download". Serdecznie Pozdrawiam. Po enTrancie powiem jak bylo
.