A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Lineup w zasadzie bez rewelacje aczkolwiek nie jest zle. Z tego co wiem Judge Jules niezle wymiata, Mark Sherry to na pewno kozak, Shah i Lange mi na takiej imprezie nie pasuje. W koncu to ma byc Trance Xplosion
Szkoda, ze nie bedzie Angerfist'a hehehe
Armind napisał(a):Shah i Lange mi na takiej imprezie nie pasuje. W koncu to ma byc Trance Xplosion
A co oni graja ? hardcore ? Czy chodzi Ci o slowo "explosion" ? Lange ma genialne live sety i napewno nie zawiedzie... dla mnie line-up marzenie 1. Ferry 2. Shah 3. Lange 4. Judge Jules 5. Tiddey 6. Mark Sherry 7. Second Mind Taka kolejnosc wg. mnie Czuje, ze bedzie genialnie... byle do lutego....
w Hali w Poznaniu jeszcze nie bylem.... na ilny nie da rady sie zorganizowac wiec bedzie TX tym bardziej ze LU bardziej mi pasuje Judge Jules nareszcie poslucham go live podobno to kosior niesamowity posluchajcie seta Essential mix z Trance Energy 2006 Utrecht...... Miazga jak on gra