Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Wyniki glosowania DJ Mag TOP 100 DJ's of 2008

Rozmowy na wszelkie tematy zwiazane z muzyka.

Moderator: Moderator

Postprzez B0BS0N » 2008-10-28, 17:44

Armind czepiasz sie jak rzep psiego ogona.... 99% ludzi glosowalo tu na DJ'i... w sensie producent + DJ (zawsze na pierwszym miejscu ludzie patrza na radioshow i produkcje, nastepnie na live sety...). Zrobili ranking na najlepszego DJ'a - i nie mozna w tym przypadku rozdzielac tego na produkcje i mixing.... Np. M6, Bolier, czy Duguid sa glownie producentami, a rzadko graja na imprezach, o ile w ogole. I co ? Dlatego, ze nie graja to nie moga zostac docenieni w tym rankingu ? Bez sensu twoje podejscie.

Co do "lesnych dziadkow" (Oakenfold, Sasha, PvD, Tiesto, John Digweed, Carl Cox itd.) to uwazam, ze ich czas sie skonczyl, zeszli na nizszy poziom juz dawno, nawet nie wiem czy niektorzy jeszcze zyja :D nie no zart... ale na pewno pierwsza 10, a dla niektorych 20 nie dla nich. Armin jest wciaz dobry, ma swietne sety, ale produkcja do bani ;) W tym roku nie ma DJ'a ktory zasluzylby na pierwsze miejsce. Nikt sie az tak nie wykazal.
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Jichynn » 2008-10-28, 17:55

Powiem (za przeproszeniem) tak: Gdyby ta lista byla na kartce papieru to bez watpienia bym sie nia podtarl przy pierwszej lepszej okazji. Tyle sa dla mnie warte wyniki tego glosowania. Przestalem sie przejmowac takimi pierdolami.
Jichynn
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Armind » 2008-10-28, 18:00

B0BS0N napisał(a):Armind czepiasz sie jak rzep psiego ogona.... 99% ludzi glosowalo tu na DJ'i... w sensie producent + DJ (zawsze na pierwszym miejscu ludzie patrza na radioshow i produkcje, nastepnie na live sety...). Zrobili ranking na najlepszego DJ'a - i nie mozna w tym przypadku rozdzielac tego na produkcje i mixing.... Np. M6, Bolier, czy Duguid sa glownie producentami, a rzadko graja na imprezach, o ile w ogole. I co ? Dlatego, ze nie graja to nie moga zostac docenieni w tym rankingu ? Bez sensu twoje podejscie.

Tak wlasnie dlatego nie moga zostac docenieni w takim rankingu bo to ranking na DJ'a a nie na producenta roku.
Armind

Postprzez Janek » 2008-10-28, 20:06

Beczka smiechuuu ten caly ranking :lol:
Ostatnio edytowano 2008-10-28, 22:12 przez Janek, łącznie edytowano 1 raz
Janek

Postprzez Muras » 2008-10-29, 06:57

65. Gabriel & Dresden
no oni w tym roku to gigantyczna prace wykonali....
Muras
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez B0BS0N » 2008-10-29, 17:51

Muras napisał(a):65. Gabriel & Dresden
no oni w tym roku to gigantyczna prace wykonali....

Hehehe dokladnie :D Rozpadli sie pol roku temu chyba :D Nic nie nagrali, nic nie osiagneli.... to jest najlepszy przyklad na to, ze ludzie glosowali na tych co zawsze.
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez han350 » 2008-10-29, 18:12

Ale popatrzcie z drugiej strony. Nie kazdy slucha Trance i kazdy ma inny gust! Wiekszosc osob nie ma jakiegos rodzaju muzyki ktorego slucha tylko slucha tego czego sluchaja wszyscy lub co im w rece wpadnie. Zreszta kazdy ma iny gust i dla ciebie Imagine jest slabe nie pasuje ci a dla innego jest fajne wlasnie cos takiego lubi. Glosowanie jest otwarte dla kazdego wiec co sie dziwic. KAŝDEMU PODOBA SIĘ CO INNEGO I TAK BĘDZIE ZAWSZE!

Kazdy ma swoje zdanie i trzeba z tym sie liczyc. Powiedz co masz do pozwiedzania i wysluchaj tego co mowi ktos inny. Nie zawsze wszyscy zgadzaja sie z toba
han350

Postprzez Piochu » 2008-10-31, 02:09

Ja sie zgadzam z Armindem, komentarze na takim poziomie jak ten caly ranking.
Atlas napisał(a):
76. Magda

a to kto? ;D moja sasiadka? :D

Nie odbieraj Atlas tego jako ataku na Ciebie no ale nie moge patrzec na takie wypowiedzi. Ta Pani to jedyny polski akcent w zeszlorocznym zestawieniu, wiec wypadalo by chociaz cos o niej wiedziec, a jesli sie nie wie (ja tez pewnie nie wiem wielku oczywistych rzeczy) to sie nie pisze w taki sposob :)
Mnie cieszy wysoka pozycja Markusa niewatpliwie, a smuci niska Shah i Ericka Morillo. No coz taki to jest "ranking"
Ostatnio edytowano 2008-10-31, 02:11 przez Piochu, łącznie edytowano 1 raz
Piochu
-#Moderator
-#Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje ogolne