Atlas napisał(a):Jichynn napisał(a):Najlepiej to sie nauczyc skladac utworki i samemu robic soie sety z wyselekcjonowanych walkow.
Ja nagralem 2 sety i powiem, ze to cos cudiwnego... teraz czasem sobie ich slucham i taki osobisty dobor kawalkow sprawia, ze nie myslisz o sluchaniu czego innego ;-) (...)
Shadow napisał(a): wcale nie takie to trudne jesli nie chcecie robic tego zawodowo na vinylach to wystarczy dobry program mixujacy ktory zrobi 75% za nas i mamy swojego seta ze swoimi kawalkami sam tez robilem sobie swoje wlasne sety dla wlasnego uzytku pare lat temu
Na jakich programach to robicie? Slyszalem, ze ponoc najlepszy i w miare tani jest Tracktor2 (zdaje sie ze teraz w wersji 2.3). Przymierzam sie do jego kupna ale jestem "zielony" w tych sprawach . Kiedys cos tam probowalem w Cooledit2000 (z marnym skutkiem). Nawet zbieram kawalki z mysla ze kiedys zaczne cos "sklejac"
Ĺťeby nie oskarzano mnie o offtop nawiaze takze do glownego watku tematu:
Trance Around The World 173 (20-07-2007) - wczoraj odsluchalem i stwierdzam, ze to jeden z lepszych setow jaki slyszalem.