Moderator: Moderator
.... ale ten utwor nie ma vocalu. Jedna z lepszych trancowych produkcji. Mozna jedyne dodac, ze tworzyli go Polacy: Krzysztof Pretkiewicz (Nitrous Oxide) i Kamil Bigaj.3rd moon - diving in the sky - to jest ciekawe
Hinsley napisał(a):Above & Beyond - trance around the world - moj typ numer 1.
a co to wedlug Ciebie? Fakt ze niestety zalapalo sie tam troche tragicznych utworow pokroju 'Let you go reworked'05" ale sa tu i "normalne" kawalki...addict0r napisał(a):BartSimpsons napisał(a):Sciagnij album ATB - Seven Years, tam masz praktycznie sam vocal.
Tyle, ze to nie trance.
addict0r napisał(a):Chodzilo mi oczywiscie o jego najnowszy album, ktory momentami jest juz mocno komercyjny. Na cale szczescie remixy do niektorych numerow utrzymuja go faktycznie na scenie trance'u.
addict0r napisał(a):Chodzilo mi oczywiscie o jego najnowszy album, ktory momentami jest juz mocno komercyjny. Na cale szczescie remixy do niektorych numerow utrzymuja go faktycznie na scenie trance'u.
zapewne masz racje .. ja jeszcze czekam na remixy Justify bo chyba tylko z tego mozna jeszcze cos zrobic...Dawid napisał(a):Tja, Renegade W Remixie Ronskiego, Desperate Religion o ile sie nie myle
mam nadzieje ze swietnego bo sam kawalek pozostawia duzo do zyczeniaaddict0r napisał(a):Kolejnym wydanym kawalkiem bedzie zapewne "Feel Alive", ktory takze doczekal sie swietnego mixu. Od kogo ? - O tym juz niebawem.
a chetnie . Tracklista zachecajaco wyglada.addict0r napisał(a):Remix Joshuy Cunninghama do "Desperate Religion" jest rowniez swietny (mozna go uslyszec w moim mixie - jesli ktos ma ochote posluchac, to znajdzie go tutaj: aaddict0r.neostrada.pl/mix.html
addict0r napisał(a):Remix Joshuy Cunninghama do "Desperate Religion" jest rowniez swietny (mozna go uslyszec w moim mixie - jesli ktos ma ochote posluchac, to znajdzie go tutaj: aaddict0r.neostrada.pl/mix.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości