Moderator: Moderator
g.is.sander napisał(a):Trance and Acid, Conscious, 4 Just 1 Day, Suicide to u mnie pozycje wrecz kultowe i zawsze do nich wracam, tak zreszta jak do albumow Kai Tracid.
Armind napisał(a):g.is.sander napisał(a):Trance and Acid, Conscious, 4 Just 1 Day, Suicide to u mnie pozycje wrecz kultowe i zawsze do nich wracam, tak zreszta jak do albumow Kai Tracid.
Kurde jego albumy to bylo cos, a nie taki badziewie jakiego dzisiaj wydaje sie na tony plus doprawia komercha.
g.is.sander napisał(a):Album Trance And Acid mnie po prostu zabil, podobnie jak Contemplate. Co do wokalistki to nie mam pojecia jak sie nazywa. Warto przesluchac jego produkcje pod aliasem A.S.Y.S. Jak cos moge wrzucic album.
Armind napisał(a):g.is.sander napisał(a):Album Trance And Acid mnie po prostu zabil, podobnie jak Contemplate. Co do wokalistki to nie mam pojecia jak sie nazywa. Warto przesluchac jego produkcje pod aliasem A.S.Y.S. Jak cos moge wrzucic album.
No wrzuc, wrzuc bede bardzo wdzieczny
A z albumow Tracid'a polecam jeszcze Skywalker, nie wiem czy znacie.
Armind napisał(a):A Wasze ulubione utwory Kai'a?
Moim zdaniem Trance and Acid i I Don't Want to Live 4 Ever miazdza
DREaX napisał(a):Mi sie podobaja takie produkcje jak Conscious, Liquid Skies, Your Own Reality czy Life Is Too Short.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości