mnie dawno nie zmiazdzyla od dlugiego czasu zadna nuta
trance miazdzyl mnie rok temu. Teraz rozwalic mnie potrafia tylko jakies brzmienia electro house, choc trance nadal jest na topie
niezapomniane nuty, ktore mnie zmiazdzly i panicznie czekalem na singlowego FULLA mp3, to:
Summer Sessions feat. Tiff Lacey - By My Side (Signalrunners Club Mix) - och ten boski wokal Tiff z niezwykle energicznym brzmieniem electro...
Cara Dillon vs. 2Divine - Black Is The Colour (Coco & Green Remix) - nawet nie pamietam kiedy to bylo
Armin van Buuren vs. Rank 1 feat. Kush - The World Is Watching Me - ten kawalek miazdzy do dzis
Re:Locate - Rogue - wymiatajacy energiczny trance
kolezanka ujawnila go po raz pierwszy moim uszom
Cosmic Gate feat. Denise Rivera - Body Of Conflict - kosa do dzis
zarazilem nim siostre i jej chlopaka
First State feat. Anita Kelsey - Falling
- no comment
Headstrong feat. Tiff Lacey - The Truth (David West Progressive Mix) - cudowna nuta, ktora nigdy nie zniknie z mojego zycia!
Marcus SchĂśssow - Mr. White - ten kawalek kojarzy sie ze zrytymi baletami... posiadal zaskakujace brzmienie od pierwszego uslszenia
wyjatkowa nuta...
Dogzilla - Frozen - ojjj dlugo czekalem na fulla...
ma cos w sobie..
Cosmic Gate - Analog Feel - do dzis mam faze wsluchwania sie w te niezwykle dzwieki... i tworzenia sobie z nimi niezliczonych live mashupow z najrozniejszymi kawalkami
The Doppler Effect - Beauty Hides In The Deep (Envotion Remix) - woow pamietam, ze sluchalem to w kolko spory czas
bylo jeszcze wiele innych, ale w tej chwili wiecej nie chce mi sie pisac