A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Ja osobiscie nie mam swojego ulubionego stylu, poniewaz kazdy styl jest wyjatkowy i ma to cos w sobie. Slucham wszystkich rodzajow trancu i nie jestem co do gatunkow wybredna, bo ciezko stwierdzic jaki gatunek tej muzyki jest najlepszy
Vocal Trance. dlaczego? dlatego, ze jak cos mi sie podoba to musze to sobie zaspiewac hehehe
Inne rodzaje rowniez, ale dobrze gdy zawieraja choc mala czastke vocalu
Slucham praktycznie wszystkich styli, zalezy od nastroju, ale chyba takim ulubionym byl, jest i zapewne bedzie vocal trance bo jak to zwyklem mawiac: dobry vocal nie jest zly
Ja jestem jeszcze laikiem w tej kwestii, np. nie wiem czym sie rozni uplifting trance od vocal trance . Mam pytanie znacie jakies teksty w Internecie ktore pozwola mi sie zaglebic troche w ta dziedzine?
powiem tak nie bede glosowac bo u mnie roznie to bywa. Np jesli chce sie zrelaksowac to slucham progresywnego trance badz chillout'u jesli mam dobry humor i duzo energi w sobie lubie tech trance lubie tez wszelakie odmiany house'u wiec ciezko tak napisac ktory jest najlepszy