Moderator: Moderator
Janek napisał(a):Ale czy w czyms to przeszkadza?
Janek napisał(a):No nie bede sie klocil ze "Going wrong" zostalo zrobione pod szersza publike.
no jak do tej pory chyba nie mozna powiedziec zeby robili cos takiego celowo,VerTax napisał(a):Trzeba rozroznic jedna rzecz, bardzo istotna. Czy ktos robi cos komercyjne z rozmyslem, czy ktos robi cos co staje sie komercyjne, ale bez winy DJa/producenta.
no wlasnie ja sie zdziwilem jak przeczytalem ze spora liczba osob wypowiadala sie na temat tego ze to "komercha". A tak wogle jak nie sluchales to polecam ;-)VerTax napisał(a):Sugerujac sie Twoja opinia, wiem ze mi ten album raczej bedzie zawadzal i go nie odslucham i nie kupie.
moze po prostu bardziej balearyczny czyli latwiejszy do sluchania :-) tak bym to okreslil i ze z trancem ma to malo wspolnegoB0BS0N napisał(a):Album Shaha jest nieco popowy, ale sluchaczom trance'u sie podoba
tak bardzo trafne spostrzezenie :-PB0BS0N napisał(a):te utwory sa przeswietne i nie sa komercyjne, bo sluchacz Vivy, Eski czy RMF Maxxx nigdy tego nie uslyszy, a nawet jesli to by tego nie zrozumial
mimo tego podobaja mi sie obydwa albumy co prawda moze tylko polowa utworow z kazdej plyty, ale jak do tej pory sa najlepszymi jakie slyszalem :-)Ecun napisał(a):tylko czemu robic z trance'u jakies tanie, gowniane, blahe 'nutki' dla kazdego,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości