Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Imagine i Songbook komercja czy tez nie?

Rozmowy na wszelkie tematy zwiazane z muzyka.

Moderator: Moderator

Postprzez Kanes » 2008-07-21, 22:37

"Imagine" jak dla mnie ma malo wspolnego z trancem , jest to tak zwany " pop trance " , w wiekszym stopniu komercyjny album z ktorego kawalki mozna uslyszec na Mtv , Esce czy planecie Fm . A albumu Shaha nawet nie sciagalem , bo po co ? Szkoda miejsca i czasu na sluchanie takiego czegos :P
Kanes

Postprzez pablo » 2008-07-22, 13:57

Sam DJ Shah powiedzial, ze Songbook jset popowym albumem dla sluchaczy trance'u, wiec raczej nie dziwi ze jest przez niektorych uwazany za komercyjny. Najwazniejsze by jakosc utworow byla na wysokim poziomie, a co w przyp. "komerchy" nie zawsze wychodzi :-P
Co do Armina i Imagine uwazam ze chocby nie wiadomo jaki album nagral i tak bedzie o nim rozglos, promocja itp. Taka rola najpopularniejszych, przeciez kawalki Armina w niektorych stacjach juz dawno temu lecialy wiec to nic nowego. Tyle ze teraz bardziej slychac ich "radiowosc". Mi osobiscie Imagine poza kilkoma wyjatkami nie podchodzi. :-)
pablo

Postprzez Piochu » 2008-07-23, 19:33

Ja nie mal w 100% zgadzam sie z tym co powiedzial B0BS0N. Owszem na oby plytach sa kawalki komercyjne ale nie przesadzalbym ze jest az tak zle :)
Piochu
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez Tavistock » 2008-07-23, 19:46

Kani napisał(a):A albumu Shaha nawet nie sciagalem , bo po co ? Szkoda miejsca i czasu na sluchanie takiego czegos
,dokladnie zgadzam sie z Toba, tylko ze ja popelnilem ten blad i sciagnolem sobie bo wszyscy zachwalali, okazalo sie ze jest to jedna wielka ku..., a co do Armina to faktycznie troche komercha zalatuje ale daje sie tego posluchac, bam bam :)
Ostatnio edytowano 2008-07-23, 19:47 przez Tavistock, łącznie edytowano 1 raz
Tavistock
-#Moderator
-#Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje ogolne