Moderator: Moderator
Asteski napisał(a):No niestety, tez o tym gdzies czytalem - ze czas dla Trance'u na wyjscie w droge komerchy wlasnie sie zaczyna. Po wczorajszym notowaniu bylo to dobitnie widac. No coz, mi tma to zwisa, ja mam swoja muzyke i Armina nie uwazam za Boga (jak czesc "pseudofanow" ) bo poprostu komercha od niego zajezdza
B0BS0N napisał(a):Tylko zauwaz ze np. Schulz czy Menno nie staraja sie na sile zdobyc popularnosci.
B0BS0N napisał(a):Jest wielu DJ zachowujacych klase, ale promowanie "hitow" w stylu Big Sky, Let go, New York City to juz przesada, tym bardziej ze traca na tym inni swietni wykonawcy (np. Lange, Markus Schulz, Deadmau5, DT8, Super8 & Tab), ktorych utworow nie bylo w Top 20 armina
Asteski napisał(a):No coz, mi tma to zwisa, ja mam swoja muzyke i Armina nie uwazam za Boga (jak czesc "pseudofanow" ) bo poprostu komercha od niego zajezdza
B0BS0N napisał(a):A czy "Rush Hour" to jest taka perelka ? Jak dla mnie nadaje sie conajwyzej do Fify i na hymn Euro 2007 u-21, a nie na Top 20 2007 roku.
No niestety, tez o tym gdzies czytalem - ze czas dla Trance'u na wyjscie w droge komerchy wlasnie sie zaczyna. Po wczorajszym notowaniu bylo to dobitnie widac.
Asteski napisał(a):
No coz, mi tma to zwisa, ja mam swoja muzyke i Armina nie uwazam za Boga (jak czesc "pseudofanow" ) bo poprostu komercha od niego zajezdza
Bzdury, Armin nie jest tworca komercyjnym... A w swoich ASOTach promuje wielu mlodych tworcow. Radze Ci nie obrazac fanow Armina, po co Ci to. Armin zrobil dla muzyki trance wiecej, niz moze sie to nawet wydawac. Ilu artystow w ogole nie zaistnialoby w swiecie gdyby nie jego audycja. Wielu zaczynalo swoja kariere wlasnie w ten sposow. A dla milionow sluchaczy, ASOT byl i jest wyznacznikiem tego, co sie w muzyce aktualnie dzieje.
B0BS0N napisał(a):Jak dla mnie nadaje sie conajwyzej do Fify i na hymn Euro 2007 u-21
B0BS0N napisał(a):ciebie komercja to podrabianie produkcji innych DJ
BartSimpsons napisał(a):VerTax napisał(a): Wg mnie komercja jest to granie tylko i wylacznie dla forsy,
Zgadzam sie z toba w 100%.. wiec dlatego ARMIN nie tworzy muzyki komercyjnej!
B0BS0N napisał(a):A co do slynnego juz Big Sky, to wiem ze nie Armin glosowal w top 20 , ale kiedys nie bylo w jego audycji na szczytach list przebojow komercyjnuch utworow, bo ich nie gral tak czesto, jak robi to teraz
BartSimpsons napisał(a):B0BS0N napisał(a):A co do slynnego juz Big Sky, to wiem ze nie Armin glosowal w top 20 , ale kiedys nie bylo w jego audycji na szczytach list przebojow komercyjnuch utworow, bo ich nie gral tak czesto, jak robi to teraz
Jesli mowa o yearmix'ach to znasz odpowiedz, ale podaj mi przyklady w jego cotygodniowych audycjach, komercyjnych utworow? bo ja takowych nie widze, poki co widzimy w nich tylko nowe produkcje dj jednych bardziej drugich mniej znanych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości