Moderator: Moderator
Iv napisał(a):Niepopularny? Nie zgodze sie z tym. Jest popularny i powoli staje sie komercyjny przez pewnych artystow. Chociaz oczywiscie sa odmiany ktore nadal sa underground. I to chyba dobrze moim zdaniem.
A nieakceptowany z tego powodu, ze rzadko kto wie co to w ogole jest trance. Dla osob niewtajemniczonych jest to tzw "lubudu", wiec dopoki nie zmieni sie uswiadomienie ludzi w tej kwestii moze byc nieakceptowany w pewnych grupach.
ja w tym miejscu chce podkreslic wyjatkowosc tych wykonawcow muzyki Trance ktorzy tworza muzyke tylko dlatego ze to naprawde to lubia, ze to ich pasjonuje. Nie sposob mi w tym miejscu nie skrytykowac Buurena ktory kiedys chyba tez uwielbial robic utwory w ktorych brak bylo jakiegokolwiek komercyjnego chlamu. To co dzis prezentuje sprawia ze trance jest wlasnie bardziej popularny niz kiedykolwiek... zreszta nie tylko on. Do tej pory o Arminie ciezko bylo uslyszec w zwyklym radio, a teraz co chwila leci In &Out of love czy to z radia czy z dysku od sasiada obok. Dla mnie obecnie jest tylko kilku nielicznych wykonawcow ktorzy potrafia ciagle czyms zachwycic i to co robia jest piekne. Buurena, Tieszczaka stawiam teraz na rowni ze soba, bo w swiecie szolbiznesu sa tak samo dobrzy. Tak jak kolega wyzej napisal pytanie powinno brzmiec DLACZEGO TRANCE JEST POPULARNY??Jichynn napisał(a):Bo skoro leci w TV i w radiu to jest to modne.
Jichynn napisał(a):Moim zdaniem problem, szczegolnie mlodych tkwi w tym ze jezeli wszyscy sluchaja Dody, Wisniewskiego, HH czy Feel to oni tez musza bo taka jest moda.
Dawid napisał(a):Jichynn napisał(a):Moim zdaniem problem, szczegolnie mlodych tkwi w tym ze jezeli wszyscy sluchaja Dody, Wisniewskiego, HH czy Feel to oni tez musza bo taka jest moda.
Tu musze sie nie zgodzic, na moim przykladzie Macie czysty przyklad tego, ze nie zawsze tak jest.
Byly juz "Miliony" takich tematow, i wszystko sprowadzalo sie do tego, ze jesli jest dwoch czy trzech artystow, ktorym lekko kasa walnela w glowe, oni za wszelka cene chca wypromowac w mediach gatunek, ktory reprezentuja... Prawdziwi artysci to tacy, dla ktorych liczy sie muzyka, A nie pieniadze, i tyle w tym temacie. Wiele ludzi nie rozumie takiego pogladu i sluchaja wlasnie Manieczek, lub Energy2000...
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości