Moderator: Moderator
Z Trance'u malo popularny wsrod ogolu ludzie jest uplift
DOKĹADNIE nie mowie, ze zaraz wszyscy mieliby sie przestawic na trance, ale dla metali/punkow itp. to techno, a dla hip hopowcow umpa umpa... ja szanuje ludzi ktorzy sluchaja rocka, rapu, alternatywy itd... ale nie wixiarzy !Dino napisał(a):o gustach sie nie dyskutuje - argument w tym momencie nie dla mnie! Sorry.
ja szanuje ludzi ktorzy sluchaja rocka, rapu, alternatywy itd... ale nie wixiarzy !
Dino napisał(a):Jaka to jest wielka radosc jak wyjdzie nowe Energy 2000
Z tego tez powodu po dwoch wizytach na dyskotekach, stwierdzilem ze nie ma sensu na nie jezdzic.
Dino napisał(a):AHA i najwazniejsze - ogromnie wrecz cholernie sie ciesze ze TRANCE nie jest popularny w naszym pieknym kraju!!! I niech reka boska chroni ten piekny gatunek muzyczny jak najdluzej.
Dino napisał(a):Powiem tak - jak czasem slucham tych jego "hitow" to naprawde smiac mi sie chce.
Jichynn napisał(a):Moim zdaniem problem, szczegolnie mlodych tkwi w tym ze jezeli wszyscy sluchaja Dody, Wisniewskiego, HH czy Feel to oni tez musza bo taka jest moda.
Jest tez duza grupa ludzi, ktora slucha tylko tego co oferuja stacje komercyjne. Pamietacie Tiesto - Adagio (....cos tam)? Kazdy szpaner mial to w swoim odtwarzaczu samochodowym. Tak jest teraz z Guru Josh Project - Infinity. Bo skoro leci w TV i w radiu to jest to modne.
Ĺmiesza mnie ludzie, ktorzy czegos sluchaja tylko dlatego ze to modne. To tak jak moda na Big Bradery, Tance zasrance i inne podobne rzeczy.
Co do mylenia trance z techno to tez racja. Jak mam komus powiedziec czego slucham to mam problem. Bo nawet pojecia nie maja co to trance. A co do samego gatunku techno to jest duzo roznych ciekawych odmian, a przyjelo sie ze to tandeta w stylu c-bool czy manieczki. W zasadzie bezpieczniej jest uzywac okreslenia - muzyka elektroniczna.
Cieszmy sie z tego, ze trance jest malo popularny i oby trwalo to jak najdluzej. Bo za popularnoscia wchodzi caly ten bajzel, ludzie ktorych jedynym celem jest zysk finansowy. Oni zniszcza ta muzyke, jak wszystko czego sie dotkna. Czegoz nam brakuje? Przeciez mamy Internet a tym samym nieograniczony dostep do audycji radiowych, kazdego ukazujacego sie utworu, sa sklepy, ktore sprzedaja taka muzyke, np. Beatport, Audiojelly, Dance-Tunes.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości