Moderator: Moderator
RannaKawka napisał(a):W dobie "arminizacji" muzyki czlowiek z dnia na dzien slucha czegos innego czegos nowego.
RannaKawka napisał(a):W dobie "arminizacji" muzyki czlowiek z dnia na dzien slucha czegos innego czegos nowego.
RannaKawka napisał(a):Co tydzien kolejne audycje gwiazd muzyki trance
hi_patryk napisał(a):He, mi jakis tam Armin nie bedzie narzucal co mam sluchac
hi_patryk napisał(a):Najbardziej zal mi ludzi, ktorzy widzac slowo ASOT pchaja sie do tematu jakby jakas wyprzedaz tam byla.
Endorphine napisał(a):z arminem dzieje sie to samo co z tiesto , nie wazne ze kawalek slaby wazne ze armin go nagral ;|
Endorphine napisal/a:
z arminem dzieje sie to samo co z tiesto , nie wazne ze kawalek slaby wazne ze armin go nagral ;|
dokladnie.. wielu ludzi bedzie sluchalo kawalka i mowilo, ze jest boski, bo armin zagral go podczas swojej transmisji a tak naprawde utwor bedzie sredni.. no, ale.
jak dla mnie armin nie robi nic specjalnego.. a asoty mnie nudza
hi_patryk napisał(a):RannaKawka napisał(a):W dobie "arminizacji" muzyki czlowiek z dnia na dzien slucha czegos innego czegos nowego.
WTF : He, mi jakis tam Armin nie bedzie narzucal co mam sluchac, co jest cool i trendy, bo to sie mija z celem. Najbardziej zal mi ludzi, ktorzy widzac slowo ASOT pchaja sie do tematu jakby jakas wyprzedaz tam byla.
RannaKawka napisał(a):Uzywajac slowa "arminizacje" mialem na mysli audycje radiowe takie jak ASOT, TATW itd, w ktorych artysci przedstawiaja sluchaczom nowosci ze swiata muzyki klubowej.Dzieki nim, masz to i inne fora tego typu, nowe kawalki muzyki, ktore sciagasz przy pomocy tracklisty po kazdym sluchowisku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości