Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Czym dla Ciebie jest forum asot.pl

Rozmowy na wszelkie tematy zwiazane z muzyka.

Moderator: Moderator

Czym dla Ciebie jest forum asot.pl

Postprzez MAGDA » 2008-11-10, 17:00

Ano wlasnie. Odpowiedzcie mi na to pytanie . czym ono dla Was jest i ile znaczy..? co sklania Was do udzielania sie, odwiedzania, pisania postow.. ?
CZemu akurat asot.pl, a nie inne ?
Luzna dyskusja.. :) czekam na Wasze odpowiedzi :)
MAGDA

Postprzez Creative » 2008-11-10, 19:30

Śmiac mi sie chce, jak przegladam posty ktore pisalem gdy zalozylem konto. Totalnie bezsensowne i glupie. Pelno ostrzezen dostawalem. Pewnego razu stalem sie innym czlowiekiem. Chcialem by osoba spod Nicku : Creative, byla postrzegana za mila, kulturalna i madra osobe, i ciagle daze do tego celu.
Forum Asot.pl ma dla mnie bardzo duze znacznie. Staram sie udzielac na temat i kulturalnie. Na forum przebywaja swietne osoby z ktorymi mozna pogadac na rozne rematy na SB. Wg. mnie te forum jest jednym z najlepszych for, o muzyce Trance.

Pozdrawiam. !!
Creative
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez Jichynn » 2008-11-10, 21:09

No dobra przyznam sie bez :bicz: . Jestem akurat tu bo jest tu sporo muzyki, szczegolnie sety, ktore pojawiaja sie w bardzo szybko i sa takze takie ktore sobie szczegolnie upodobalem a do zbyt popularnych nie naleza.

Ale prymitywnym ssactwem z mojej strony byloby gdybym na tym zakonczylbym swoja wypowiec..... tak wypowiec.

Trafilem tu przez przez przypadek i od razu okazalo sie, ze sa tu zajefajniasci ludzie, z ktorym mozna pogadac o muzyce i nie tylko, ktorzy pomoga gdy trzeba i rozbawia (w pozytywnym tego slowa znaczeniu).
Pomimo pewnych spiec i zaszlosci jakie mialy miejsce w bez mala dwuletniej historii tego 4um ogolnie jestesmy zgranym towarzystwem :cancan: . Czasem kogos poniesie, a gdzie nie poniesie tam diabel w szczegolach namiesza.

Dla mnie Asot jest przyjaznym miejscem, gdzie moge sie odprezyc sluchajac jednoczesnie muzyki pogadac czasem poobserwowac jak inni sobie POgadaja; podjadajac i :zdrowko: sobie co nieco.
Ostatnio edytowano 2008-11-10, 21:12 przez Jichynn, łącznie edytowano 2 razy
Jichynn
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez zaclick » 2008-11-10, 21:10

Creative napisał(a):Wg. mnie te forum jest jednym z najlepszych for, o muzyce Trance.

wedlug mnie tez.

moze i malo sie tu udzielam ale slucham takiej muzyki jak reszta tu obecnych, wiec czuje sie jakos przynalezny do tej spolecznosci.
zaclick

Postprzez kanar » 2008-11-10, 21:51

Dla mnie to forum jest, jedynym miejscem gdzie moge sie wypowiedziec na temat muzyki trance i sporo o niej dowiedziec ;-) A to dzieki osobom, ktorzy sie udzielaja i za to im serdeznie dziekuje i pozdrwaim :padam: :-D poza tym mozna sciagnac muzyke, jakiej mi brakuje ale teraz to juz rzadko :-P
kanar

Postprzez B0BS0N » 2008-11-10, 22:21

TerA ja :P
Dla mnie witryna asot.pl jest wyjatkowa. Slucham trance, ktory "kupuje" z TR i bez ktorego nie wytrzymalbym tygodnia.... ale z kim mialbym go omowic, jak nie z userami naszego forum ? U mnie w miescie jest jeden czlowiek ktory sie na tym zna :P A tu jest sporo osob, z ktorymi sie dogadalem i regularnie spamujemy na SB, a z niektorymi utrzymuje staly kontakt na GG :) A udzielam sie, bo lubie sobie podyskutowac, przestawiac swoje zdanie, czy opinie szerszemu gronu.... Czemu nie inne forum ? A bo to jest pierwsze, na ktore trafilem i ogolnie szybko sie 'zadomowilem'. Jak juz Jichynn wspomnial, sa tu naprawde zajeeebiisci ludzie....
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Lion » 2008-11-11, 13:14

No to teraz ja.
W moim kregu towarzyskim, prawie nikt nie slucha Trance. A jak ktos slucha, to tylko od czasu do czasu i w ogole sie nie zna. Za nim trafilem na to forum, czulem sie wiec sam jak palec :/ A teraz... :D Nasze forum bylo pierwsze, na jakie trafilem. Troche szkoda mi bylo tej kaski, aby sie zarejestrowac, ale gdy w koncu sie zdecydowalem, to juz wcale jej nie zalowalem. Tyle czasu ile tu spedzilem piszac posty i gadajac na SB, czas bezcenny. Zawsze lubie tu wchodzic i sprawdzac, czy nie ma czegos nowego. :P Forum sie nawet niezle rozwinelo, poznalem wielu ludzi, podzielilem sie z nimi swoimi opiniami, nutkami, secikami... i to mi sie tu wlasnie podoba. Piszac posty moge sie otworzyc przed wami, napisac co czuje przy sluchaniu trance, pogadac i posmiac sie. Ogolnie mila atmosfera, czasem tylko jakies drobne spiecia( ale staram sie w nich nie uczestniczyc :roll: )
Lion
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez Rogal » 2008-11-11, 13:50

praktycznie bywam tu codzinnie .. juz tak jakos z przyzywczajenia .. zarejestrowalem sie tu okolo rok temu ..ale dopiero od kilku miesiecy zaczynam brac udzial w zyciu forum .. tak naprawde bardziej jestem zwiazany z innym forum .. i troszke nie moglem sie tu zaklimatyzowac na nowym forum na ktorym nikogo nie znam .. ale jak przyjzalem sie kilka osob spotkalem juz na ftb.pl i kilku innych forach klimat mi tu zdecydowanie pasuje.. brakuje mi tylko jakiego eventu na ktorym zrobilo by sie meeting razem wypilo poznalo sie itp ; )
Rogal
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez Patryś » 2008-11-11, 13:56

Ja tutaj jestem ze wzgledu na ludzi, z ktorymi rozmawiam na SB. Od czasu do czasu sie gdzies tam wypowiem, ale jestem tu codziennie i podpatruje sb :luka:
Patryś

Postprzez han350 » 2008-11-11, 19:05

No to teraz ja :D Ze mna bylo tak... Najpierw zostalem zarazony ta muzyka :D potem nie mialem skad jej pobierac i szukalem czegos. Pewnego dnia doszlo do cudu :D Przypomnialo mi sie ze kiedys bylem na tym forum i znow wszedlem :) zobaczylem mase muzyki pewno waszych wypowiedzi no i zaczelo sie... Zarejestrowalem sie a dalej chyba wiecie bo nie ma mnie tu dlugo :) Chyba od razu napisalem cos na SB i wciaglo kompletnie :P Przez nastepne kolejne dni wchodzilem codziennie kilka razy dziennie i tak zostalo ;) Nie pobieram za duzo a za to pisze wiecej :) Ostatnio tylko czasu mniej wiec nie ma czasu na dyskusje w SB :( Ale niedlugo znow przyjdzie na to czas :D
han350

Postprzez rtour » 2008-11-22, 11:36

Ja tu jestem dla ludzi i dla muzyki. Te forum wydaje mi sie byc takim spokojnym miejscem dla wybranych, czuje sie wyrozniony mogac uczestniczyc w zyciu forum. Czuje sie tu jak w domu :)
rtour

Powrót do Dyskusje ogolne