Ja bym chcial uslyszec cos nowego od Schulza. Jeden Singiel na Caly rok to jest za malo...
Po wczorajszym Asocie zaczne rowniez uwazniej sledzic poczynania duetu W&W, oraz Myona I Shane'a, ktorzy w Roku 2008 pokazali prawdziwa Klase. Mam nadzieje, ze uslysze Nowy Singiel od Armina, ktory nie bedzie promowany w kazdym Tanim radiu.. Gdyby jeszcze tak Uplifting Przeszedl pewna Metamorfoze (cos jak Ostatnie poczynania Super8 i Tab, czy Signalrunners sprzed Poltora Roku), zeby bylo wiecej 'udanych' Upliftowych produkcji.. ; )
Co do Pop-Trancu.. Dobry Pop-Trance nie jest zly ; )) z Wielka niecierpliwoscia czekam tez na Zapowiedziany Album Cosmic Gate, oraz Kyau & Albert, ktorzy wspominali w wywiadzie dla DJ Maga, ze Album ukaze sie na poczatku Wakacji. ; ) Ostatni singiel Sandera van Doorna Sygnowany jako Sam Sharp (w jednym z wywiadow zarzekal sie, ze juz nie powroci do tego pseudonimu
), przyprawil mnie o dreszcze, takze wszystko co ukaze sie od Sandera, bedzie mialo u mnie swoje '5 minut' ; )
Poza tym, jestem wielkim fanem Martina Rotha, Moze 2009 rok to tez Czas Na Album? : )
B0BS0N napisał(a):czy moze powrot do wartosci sprzed kilku lat ?
Szczerze powiedziawszy to watpie, zeby taki klimat utworow powrocil. Trance ciagle ewoluuje, i choc nie wszyscy to zauwazaja, to czasami idzie w dobra strone. ; )
Jeszcze moje ostatnie zyczenie co do 2009 Roku.
Wiecej Jakosciowych Asotow, i Ograniczenia tego upliftu do Koniecznego Minimum..
Chyba wszystko Co chcialem powiedziec. ; )
Pozdrawiam. :-D