Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

ASOT Top2007 Wasze wrazenia.

Rozmowy na wszelkie tematy zwiazane z muzyka.

Moderator: Moderator

Postprzez 4yl@ » 2007-12-28, 13:54

B0BS0N napisał(a):Zaczne od podsumowania samego TOP 20. Punkt
1. Ĺťal dupe sciska jak widze w tym zestawieniu Big Sky na 1 miejscu. :-x
2. Co utwory z TOP 20 of 2006 robia w tegorocznym zestawieniu ?? Wiem ze to nowe remixy, ale kur**.. ilez mozna sluchac This World Is Watching Me i Good For Me.... :-|
3. Wygraly nazwiska, nie DJ'e... Rush Hour i New York city to nie sa do druta utwory na TOP 20.
4. Wygrala komercha, a najlepsze utwory tego roku - Kalopsia, Reasons To Forgive, Home, Out Of The Sky, Till The Skyes Falls Down, Sound Of Goodbye (Simon & Shaker remix), Fly To Colours, Crawling, Another Day On The Terrace i dlugo by jeszcze wymieniac, zostaly pokrzywdzone przez nie znajacych sie na muzyce trance ludzi, dla ktorych Paul Van Dyk jest najlepszym Dj'em swiata... zal, zenada, zazenowanie. Nic dodac, nic ujac. :-(

Racja. 'Big sky' bylo dobre tak na jeden ASOT ale zeby odrazu wygrac zestawienie to tez jestem troszke hmmm noooo wkurzona.
Specem od muzyki ,to odrazu mowie, nie jestem, oceniam nutki ze tak to okresle na postawie wlasnego 'widzi mi sie' ale szczerze powiem ze jestem rozczarowana...
Co mnie tu najbardziej boli? A miejsca takie jak:
21. Armin van Buuren - The Sound Of Goodbye (Simon & Shaker Remix)
47. Kirsty Hawkshaw meets Tenishia - Reasons To Forgive (The Blizzard Remix)
Jak widze Markus Schulz featuring Departure - Cause You Know (Original Mix) na 66. miejscu to mi sie plakac chce :zalamany:
77. Dave 202 - Louvre
123. D. Ramirez & Mark Knight - Colombian Soul (Gabriel & Dresden Tuscan Soul Reconstruction) swego czasu walkowana na winampie po 10 do 15 razy /ale nic nie pobije rekordu 'Cause yoy know' 30 razy/
dalej juz nie bede patrzec na te liste bo nie mam do tego nerwow.
Pozdrawiam smutnawo :zalamany:
4yl@

Postprzez greatest » 2008-01-04, 21:44

gdy ujzalem zestawienie i zobaczylem pierwsze miejsce bylem bardzo zaskoczony dobry utwor ale nie zasluguje na miano nr.1 drugim miejscem tez bylem zaskoczony:-/
jak tak patrze na ta liste
33 Super8 & Tab - Suru (Original Mix)
83 Martin Roth & Alex Bartlett - Off The World (Super8 & Tab Remix)
szkoda ze Evbointh - One Wish (Daniel Kandi & Mark Andrez Remix) troche dalego 75 miejsce i jeszcze pare utworow no ale coz :-D
ogolnie moglo byc lepiej :-)
greatest

Postprzez Bazyliszek76 » 2008-01-10, 17:18

Dobrze,ze przynajmniej moj faworyt,czyli Albert Vorne -Formentera What (Gareth Emery remix),znalazl sie w pierwszej dwudziestce :->
Tune of the year moim skromnym zdaniem zdobyl ten tytul niezasluzenie,klimat tego utworu jest wg mnie malo trance'owy,ale pewnie szybko wpada w ucho,to ludziom sie spodobalo.Ja raczej sceptycznie od samego poczatku podchodzilem do tego kawalka i naprawde bylo dla mnie sporym zaskoczeniem,ze wygral :-o
Bazyliszek76

Postprzez Bypass » 2008-02-08, 17:48

Wg mnie Armin's Top 10 of 2007 jest znacznie lepsze od chociazby pierwszej dziesiatki z ASOTa 331, ale to tylko moje zdanie :<
Ostatnio edytowano 2008-02-08, 17:49 przez Bypass, łącznie edytowano 1 raz
Bypass

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje ogolne