Utwor "Imagine" zapowiada sie calkiem calkiem... ale mnie najbardziej zrobil na mnie wrazenie sample utworu "Face To Face"... genialne
, po prostu piekna nuta.
"Unforgiveable" tez super sie zapowiada - wokal Jaren... miod.
"Going Wrong" chyba juz wszyscy znaja, typowy utwor do promowania plyty... pod publike, malo w nim trance'u.
"Hold on to me".... tu po prostu szkoda slow. Nie wiem co ludzie widza, a wlasciwie slysza w tym wyciu Audrey Callagher... zenujacy wokal.
"In And Out Of Love" - ladnie, ladnie.... ciekawy motyw z pianinkiem, moze byc bardzo dobry utwor.
"Never Say Never" - piekny wokal, ciekawy bit i refren, ogolnie bajer, tylko czekac na wydanie.
"Rain" ten utwor tez mysle, ze dlugo pozostanie w mojej playliscie... swietny sample, ladny wokal, to pianino, do tego czysto trance'owe motywy...
"What If" - Podobnie jak wczesniej, podobny utwor do 4Mal - Time Is Burning, swietne, a nawet wiecej...
"Fine Without You" - Czekalem pare lat na to polaczenie (Armin + wokal Jenifer Rene)... i sie oplacalo, piekny sample... bedzie czego sluchac
"Intracy" - nuta w starym, dobrym, czysto trance'owym stylu Armina... super.
Podsumowujac. Plytka, poza jednym utworem wydaje sie byc naprawde dobra. Po przesluchaniu sampli stwierdzilem, ze chyba warto bedzie wydac troche pieniedzy na oryginal. POLECAM album.