Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Armin Van Buuren - Imagine

Rozmowy na wszelkie tematy zwiazane z muzyka.

Moderator: Moderator

Postprzez MaTiC » 2008-04-07, 00:03

Dla tych ktorzy nie zdazyli sie zalapac na odsluch na ftb:

apl.youtubea/watch?v=KjCkRA_0hJY
apl.youtubea/watch?v=Xgf9m574zPQ

narazie pozostawie bez komentarza, poczekam do odsluchu calego albumu.
MaTiC
-#Nowy
-#Nowy

Postprzez Muras » 2008-04-07, 18:04

no napewno to nie bedzie najlepszy trance'owy album roku 2008. Ale zdaje mi sie za plytka bedzie dobra i kazdy znajdzie cos dla siebie xD
Muras
-#Moderator
-#Moderator

Postprzez Moniis » 2008-04-07, 18:24

Hmm sadze, ze jakies "perelki" sie wylonia z tego albumu :-P Chociaz mysle, ze wiekszosc stwierdzi, ze oczekiwala czegos wiecej... i ja tez tak sadze, choc na razie jeszcze albumu w calosci nie ma...

Nasuwa mi sie takie zdanie odnosnie tego albumu, ze malo jest tu Trance'u w Trance'ie :-|
Moniis

Postprzez B0BS0N » 2008-04-11, 15:56

Utwor "Imagine" zapowiada sie calkiem calkiem... ale mnie najbardziej zrobil na mnie wrazenie sample utworu "Face To Face"... genialne :o , po prostu piekna nuta.
"Unforgiveable" tez super sie zapowiada - wokal Jaren... miod.
"Going Wrong" chyba juz wszyscy znaja, typowy utwor do promowania plyty... pod publike, malo w nim trance'u.
"Hold on to me".... tu po prostu szkoda slow. Nie wiem co ludzie widza, a wlasciwie slysza w tym wyciu Audrey Callagher... zenujacy wokal.
"In And Out Of Love" - ladnie, ladnie.... ciekawy motyw z pianinkiem, moze byc bardzo dobry utwor. :)
"Never Say Never" - piekny wokal, ciekawy bit i refren, ogolnie bajer, tylko czekac na wydanie.
"Rain" ten utwor tez mysle, ze dlugo pozostanie w mojej playliscie... swietny sample, ladny wokal, to pianino, do tego czysto trance'owe motywy... :wow:
"What If" - Podobnie jak wczesniej, podobny utwor do 4Mal - Time Is Burning, swietne, a nawet wiecej...
"Fine Without You" - Czekalem pare lat na to polaczenie (Armin + wokal Jenifer Rene)... i sie oplacalo, piekny sample... bedzie czego sluchac :)
"Intracy" - nuta w starym, dobrym, czysto trance'owym stylu Armina... super.

Podsumowujac. Plytka, poza jednym utworem wydaje sie byc naprawde dobra. Po przesluchaniu sampli stwierdzilem, ze chyba warto bedzie wydac troche pieniedzy na oryginal. POLECAM album.
Ostatnio edytowano 2008-04-11, 17:36 przez B0BS0N, łącznie edytowano 1 raz
B0BS0N
-#SuperVIP
-#SuperVIP

Postprzez zbilszym » 2008-04-11, 22:08

Armin, dlaczego mi to zrobiles!? :cry: :zalamany: :-x
zbilszym
-#vip
-#vip

Postprzez MaTiC » 2008-04-13, 14:21

Dluzsze sample z albumu i lepsza jakosc jakby ktos byl zainteresowany :-)
aarminvanbuuren.hyves.nl/

Jak narazie najwieksze na mnie wrazenie wywarly utwory nr 1, 4 i 11 czyli bez wokalu heh.
Wokalne kawalki sa calkiem niezle ale to juz nie trance, bardziej do rockowego albumu chyba by pasowaly :-) . Najgorszy jest Armin van Buuren feat. Audrey Gallagher - Hold On To Me beznadziejny :-( .
Czekam na album bo jednak chyba bedzie calkiem fajny. Raczej czegos takiego sie spodziewalem wiec nie ma zbytniego rozczarowania. Wiedzialem, ze to nie bedzie trance, ktory uwielbiam, niestety...
MaTiC
-#Nowy
-#Nowy

Postprzez mat.wojcik » 2008-04-18, 21:06

Bardzo dobry album, moze troche za duzo vocal trance, ale i mimo to, kawalki sa bardzo miile dla ucha :] plytke po zamowieniu w ftb.pl dostalem dzis (jeszcze przed premeira) i zdazylem kilka razy przesluchac :D

Imagine, Rain i Going Wrong chyba najlepsze
mat.wojcik
-#Nowy
-#Nowy

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje ogolne