przez adiczek26 » 2008-06-17, 10:28
Ĺojej chyba jestem chyba z 10 Club Life(ow) do tylu, ale w koncu jest czas na nadrabianie zaleglosci, dzieki za upload...
Reedit...
Hour one:
01 Polaczenie trance i jakby house'owego vocalu dalo fajny efekt, nawet niezly utwor
02 Nie porywa na maxa, ale cos w sobie ma, pozwala pokiwac glowa, w koncowej czesci zmienia charakter na bardziej lightowy
03 Troche ostrzejsze nuty na poczatku, przyzwoity kobiecy vocal, choc utwor ma w charakterze nieco dance'u
04 W tej wersji jak dla mnie gorsze od oryginalu, ale nie przesadnie blado na jego tle
05 Klasyk jak klasyk, ot przesluchalem
06 Utwor jest fajny, zwlaszcza jak ktos lubi vocal Tiff, ale Pan Martin Roth zawsze robi "ciezkie" remixy, chociaz "Catch" (B &J) od niego jest genialne
07 Calkiem porzadny, dynamiczny trance z fajnym flow
08 Dobre dla zwolennikow mocnych brzmien, w klubie powinno czuc sie jak w domu, dobre na krazenie
09 Ten utwor zrobil na mnie bardzo pozytywne wrazenie, nie znam oryginalu, ale rmx fajny
10 Kawalek ok, choc specjalnie nie utkwil mi w glowie
11 Czuc analogie dzwiekow z tytulem, szybki track, chyba moze sie podobac
Hour two:
15 MOF Zaczelo sie od klimatu podchodzacego pod electro, dalej trance, czasami pojawialy sie ciekawe dzieki, raczej szybki charakter
12 Jak ktos lubi BB to nowy sound chyba tez mu przypadnie do gustu,oryginalne brzmienie
13 Sluchalo sie przecietnie, ale bez zastrzezen
14 Jak powyzej, chociaz przyznam, ze utwor nieco monotonny
15 Ten track tez jakos tak nie specjalnie mnie zaciekawil, set trzyma jednak jakis spojny charakter
16 Jakis lekko pokrecony utwor, ot sobie byl
17 W koncu cos z lepszym wyrazem, ciekawe jak brzmi w oryginale, w tej wersji wyroznia sie w Hour two, raczej spokojniejszy charakter
18 Lightowy kawalek w przyjemnej tonacji z meskim vocalem, rmx moonbeam charakterystyczny, na plus
19 Ĺredniak (subiektywnie)
20 Jak powyzej
Ostatnio edytowano 2008-06-17, 13:51 przez
adiczek26, łącznie edytowano 2 razy