A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
No kurka widze ze ktos niezle sie postaral...a wiec trzeba to wykorzystac i wziasc sie za sciaganie...Niewiem ile mi z tym zejdzie...A kiedy to przeslucham??Ale jestem przekonany ze wpadnie mi duzo dobrej muzy...Dzieki
Witam rozwiazanie jest bardzo proste "Ĺťyj muzyka Armina" czas jest pojeciem wzglednym i tylko plynie wystarczy go przeznaczyc na sluchanie ulubionej muzy
nie no super sprawa, tyle muzy:D
ale ja mam inne pytanie, sorki jeśli to nie ten wątek, ale musze spytac, czy ktos wie jak i gdzie można tego posłuchac na żywo, lub na necie live ?
Zdecydowanie najlepsza muza pod sloncem!! Przyda sie idealnie na dlugie jesienne wieczory :-D :-D :-D
[ Dodano: 2007-10-18, 22:09 ] Slucham wlasnie najnowszej czesci ASOT na DI.FM oznaczonej numerem 322. Jest naprawde niezla i z checia bym ja zassal na dysk jednak tu jej nigdzie znalezc niemoge. Bede wdzieczny jesli ktos poda link do jej sciagniecia ... :-) :-) :-P :-D