rafi99 napisał(a):ne ma w linku niegdzie download
W pierwszym poscie jest.
Armin van Buuren featuring Susana - If You Should Go (Aly & Fila Remix)- cudo, z tegp co pamietam to oddalam na ten kawalek glos, molby byc wyzej
Andy Duguid featuring Leah - Wasted (Original Mix)- swietne, jak ktos juz napisal w sb, najlepszy bassline 08
Going wrong i Human – ok spoko, tyle ze to piosenki a nie utwory trancowe wiec nie wiem kto na to glosowal...
Alex M.O.R.P.H. - Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix)- 9 miejsce... powinien byc w pierwszej 5
Out Of The Sky i Miracle – chyba jakis orgazm przezylam podczas tych nutek
La Guitarra – szczerze mowiac myslalam ze ten track bedzie pierwszy... tym ktorzy twierdza ze jest nudny radze wsluchac sie w niego najbardziej. Mi na poczatku tez kompletnie nie podchodzil, dopiero jak Armin juz przestal go grac w ASOTach to zakochalam sie w tym kawalku i nie wyobrazam sobie tego roku bez niego
In And Out Of Love – uwielbiam, ale tak jak Going Wrong to raczej nie podchodzi pod trance, szkoda ze jest juz tak skomercjalizowany. Moglby poleciec w jakims remixie to nie budzilby tyle emocji
Sunlounger featuring Zara – Lost – no dobra nuta ale czy zasluguje na 1 miejsce? Jak dla mnie nie bardzo...
Podsumowujac, ogromna ilosc vocali, jak kto lubi, mi to akurat niezbyt sie podoba i zbyt lekkie brzmienie. Po tych 2 godzinach tak mnie nosilo ze sobie puscilam jakis tech-trance i mocny uplift
Brakuje: These Shoulders, Pandory, Perfect, Lover Summer, 4ever, Turn it on, Key of life, i mojego faworyta:
Arnej - The Ones That Get Away, przy tej nucie moge umierac.
Wiem za duzo, ale te nuty sa swietne