A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
powiem szczerze ze mialem innych faworytow jak walk the edge czy sirens of the sea... szkoda ze if you should go tylko na 20 Ale calosc prezentowala sie wysmienicie
no ja wczoraj az bujalem tylkiem po pokoju. Secik kotny i pierwsza trojka wg. mnie zasluzona, spodziewalem sie tego tylko w innej kolejnosci ale moze byc i tak
Ranking bardzo adekwatny do teg oco dzialo sie ale niestety a ciagu ostatnich 3 miesiecy szkoda ze nie przypomnial sobie nikt kawalkow z poczatku roku ale i tak bardzo fajna kompilacja pozdrawiam
jak dla mnie wielka pomylka z in and outr of love, braklo Simona, Myon & Shane, Kandiego, i wielu innych wykonawcow... szkoda, dla mnie to najgorsze top 20 z wszystkich dotad dostepnych, no ale jako pamiatke trzeba miec ;-) Dzieki i Pozdrawiam
Pewnie Armin van Buuren featuring Sharon den Adel - In And Out Of Love jest 2, bo dosc niedawno wyszedl , ale wedlug mnie lista jest sprawiedliwa, bo bylo glosowanie :-D