Moderator: Moderator
PH9 napisał(a):Armin sobie nie radzi po prostu. Styl nowy odbiega od starego i pewnie dlatego w drugiej godzinie pojawily sie zocalo i yet another day, azeby zmniejszyc dystans. Ja tego asotu sluchalem na zywo i nawet nie mam zamiaru zasysac. Moze moj komentarz zniecheci niektorych do patrzenia na Armina jako Boga i otworzy oczy, ze produkuje teraz kawalki nadajace sie na eske
Atlas napisał(a):PH9 napisał(a):Armin sobie nie radzi po prostu. Styl nowy odbiega od starego i pewnie dlatego w drugiej godzinie pojawily sie zocalo i yet another day, azeby zmniejszyc dystans. Ja tego asotu sluchalem na zywo i nawet nie mam zamiaru zasysac. Moze moj komentarz zniecheci niektorych do patrzenia na Armina jako Boga i otworzy oczy, ze produkuje teraz kawalki nadajace sie na eske
Nie uwazam, ze sobie ni radzi. Aczkolwiek niedlugo po 300 epizodzie znudzily mi sie jego audycje... Bardzo czesto wracam do jego dawnych audycji (epizody nieco ponad #200) i czuje przepasc. Zastanawiam sie czesto czy mam takie odczucia, bo wiecej wspominam sluchajac dawnych utworow... a moze kiedys powstawaly lepsze produkcje? Nie umiem dac odpowiedzi. Ale wiem, ze teraz malo kawalkow potrafi mnie poruszyc i spowodowac, bym mial chec sluchac je w kolko calymi dniami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości