Bardzo sympatyczne wejscie blizniaczo brzmiacego jak Deadmau5 Inpetto. Tym razem wzieli sie za nowy singiel Armina. Brawo Chlopaki
Klimat Wspanialy. Nastepnym ciekawym utworem wedlug mnie, to Tune Of The Week z zeszlego tygodnia. Specyficzny klimat "And Then..." wprawia w pozytywne drgania
Ale na tym konczy sie beztroska, progresywna sielanka. za szybko wkorczyl uplift. :-| Future Favourite w postaci Orjana Nilsena z jego nowym "La Guitarra" jest dobre, ale nie zaskakuje tak jak "Soulflayer".
I powoli zblizamy sie do Tune Of The Week. Mocno mna wstrzasnal nowy Track Solarstone'a, w remixie Agnelli & Nelson. Oczywiscie pozytywnie
Bardzo ciekawa, energiczna produkcja.
Rowniez brawa
Zatrzymajmy sie przy produkcjach A&G.
Tytul "Perfect" wedlug mnie pasuje do jakosci wykonania tych panow. Remix jest po prostu fenomenalny
Z ciekawszych produkcji, polecilbym "Let Me Breathe" ze slodkim, lekko ostrzejszym (w porownaniu do "Light The Skies") wokalem.
Teraz cos od Aly & Fila. "Key of Life". Nowy tune spod skrzydel dwoch Egipcjan, nie wywarl na mnie jakiegos wiekszego wrazenia, jak na przyklad "How Long". Produkcja przecietna.
I Ostatni, koncowy, klasyk. Musze przyznac, ze oprocz "Big Sky", nie slyszalem innych Nutek z Wokalem Audrey Gallagher. Ale przynajmniej ten klasyk lepszy od nieszczesnego (tak, dobrze pisze, nieszczesnego) "Big Skaj" ^^. Jak na Walentynki Armin spisal sie calkiem niezle
. Jednak nie dam pelnej dziesiatki, ba, nie dam nawet 9.
Zawiodlem sie troszeczke, bo za szybko wszedl uplift. Daje 8/10. Na tym zakoncze swa opinie.
Pozdrawiam
mysle, ze ktos oprocz mnie moglby skomentowac obszerniej seta