przez kubencjusz0 » 2007-12-22, 11:49
1."Big Sky" hitem roku, mozna bylo sie tego spodziewac, wiadomo .. sa rozne gusta.. wielu moze sie niepodobac a dla wielu jest swietnym i jednym z lepszych wokalnych kawalkow ostatnich lat.. zreszta wynik mowia za siebie, ja tez glosowalem na niego
2"This World Is Watching Me" - utwory armina w tym roku (poza odnowionym Sound of goodbye" i remiksem "the grat escape") obiektywnie rzecz ujmujac nie brylowaly jak w tamtym roku.. ale asot to jego audycja i slucha jej wielu jego oddanych fanow, kawalek jest dobry,ale wiadomo ze na to miejsce nie zasluguje (podobnie jak "rush hour") szczerze mowiac wole orginal, ale ten remix u mnie bybyl kolo miejsca nr 30..
Pozostale pozycje w miare ok, ale "body of conflict" i "who will find me" troszke za nisko..
gdzie jest "daydream"czy "wouldn't change a thing"? pewnie zaraz za "dwudziestka", bo to byly strasznie promowane kawalki.
no ja od siebie dodalbym moze "touch the sun" "king of my castle" "more than anything" albo "songless"
ale ogolnie top 20 calkiem calkiem, chyba dosyc dobre odzwierciedlenie ogolnych hitow 2007.. wiadomo, nikogo do konca zadowolic nie mozna..