No Wiec Tak. Do Wczorajszego ASOT'a mam Mieszane Odczucia, zapewne tak jak wiekszosc. Oczywiscie, kawalkow kilka bylo dobrych, ale moze zobrazuje to po kolei
wiec jedziemy :
20. Good For Me, Remix Tomasza Datta, Swoja droga powinnismy sie cieszyc, bo remix polaka, a z drugiej strony ten kawalek sie juz przejadl, i jak ktos powiedzial, mial juz swoje "5 minut" w zeszlym roku.
19. Cosmic Gate. Jak Dla Mnie Odrobine za Nisko, Myslalem ze bedzie wyzej, Chocby w pierwszej 10. ale sie przeliczylem. Trudno.
18. Sunlight - Genialna nuta Breakfasta. Tez Za Nisko Jak Dla Mnie... Chociaz bylo wiecej lepszych nutek od tej...
17. Tego nie moglo zabraknac. Niedlugo bedzie to mialo Rok, Ale I Tak zachwyca wokalem. jak Narazie Good.
16. Vorne I Formentera What. Co To Tu Robi ? Fakt, nie jest najgorsze, Ale Zamiast Tego Mogliby Wstawic From Inside The Speaker
15. Who Will Find Me - To Powinno wygrac, Wspomnienia Mi przychodza jak slucham tej nuty, a tu dopiero 15 miejsce...
14. ZA WCZEĹNIE, Obstawialem Ĺťe bedzie W Pierwszej Piatce.. Armin Gluchy Sie Robi..
13. KIEDY TO WRESZCIE WYJDZIE ;d JA TO CHCE NATYCHMIAST
12. Nareszcie jakies trensidlo, Oceanic. Przepiekne pianinko, czy cos w tym stylu.
11. GOOD.
10. NAJLEPSZY WOKAL w historii Trancu.
9. nie na miejscu.
Do nut od 8 do 3 miejsca nie mam zastrzezen.
2. Ludzie na 100 % nie glosowali na ten tjun...... Nie fajnie..
1. ten nieszczescny tune of the year.
NIE PODOBAĹ MI SIE I KONIEC :-?
no ale to ludzie wybieraja , nie ja...
ogolem asota ocenie 6/6,5 // 10, nie wiecej.
pozdrawiam.