Bolier to dla mnie najbardziej niedoceniany artysta trance a przeciez jego produkcje sa po prostu wspaniale ! Mam nadzieje ze ten album przysporzy mu wielu nowych fanow
Cd 1. (utwory 1-12)
Poczatek tej plyty to 2 minutowe intro wprowadzajace nas w swiat obrazow Boliera ktore przedstawiaja nowoczesne i nowatorskie spojrzenie na temat muzyki trance. Moja uwage przykuwa swietny kawalek "
I finaly found" choc oceniajac calosc 1 dysku ma sie wrazenie ze Bolier zaplanowal go z mysla o jak najlepszym ukazaniu potencjalu tkwiacego w "
Ocean Drive Boulevard" ktore rowniez i przezemnie zostaje ocenione jako numer 1 tego cd. Dopelnieniem calosci jest bonus w postaci wokalnego numeru "Longing For" ktory moim zdaniem zostal umieszczony na tej plycie na sile.
Cd 2.(utwory 13-24)
Zdecydowanie bardziej parkietowy zestaw utworow ktore w przewazajacej mierze sa owocem roznego rodzaju kolaboracji. Najbardziej urzeklo mnie :
Summernight Confessions, Lust oraz Crazy People. Ponizej moich oczekiwan wyszla kolaboracja z Siedem Van Rielem i Joopem a szkoda bo juz nieraz wspolna wspolpraca owocowala wspanialymi produkcjami.
Ostatnio edytowano 2008-10-05, 17:45 przez
tifik, łącznie edytowano 8 razy