przeslucham i edit
Armin van Buuren - Imagine - wstep piorunujacy potem jeszcze lepiej ale gdy sie rozkreca na maxa jakos mi brzydnie liczylem na cos wiecej ale i tak dam 9/10 ma to cos w sobie
Armin van Buuren with DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong - powiem tak ta nutka nie powinna sie znajdowac na tej plycie pomimo ze ja dosc lubie to jednak niszczy klimat tej plytki
Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgiveable - jak narazie najlepsza nutka z tej plyty zobaczymy jak bedzie dalej
Armin van Buuren - Face To Face - tak se ,moze jak sie kilka razy przeslucha to wpadnie w ucho
Armin van Buuren feat. Audrey Gallagher - Hold On To Me - pomimo slow krytyki mi sie podoba ta nutka nie jest najlepsza w tym albumie ale nie jest tez najgorsza
Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love - ladny glos i ladna melodia fajna piosenka ale jednak to nie jest mistrzostwo swiata
Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Never - i to jest kolejny utwor ktoremu w sumie jeden z niewielu ktory przypadl mi do gustu fajny glos jeszcze lepsza muzyka10/10
Armin van Buuren feat. Cathy Burton - Rain - nutka kapitalna vokal wgniata w krzeslo a muzyka dobija. Jakbym gdzies to slyszal?
Armin van Buuren feat. Vera Ostrova - What If - cienkie wcale mi sie nie podoba jakies takie monotonne
Armin van Buuren feat. Jennifer Rene - Fine Without You - fajne ale rain lepsze bardzo fajna muzyka w tym utworze vokal Jennifer Rene tez piekny jedna z lepszych nutek z tej plyty
Armin van Buuren - Intricacy - no i na koniec chyba najlepszy kawaleczek na tej plycie, wspaniale dopracowany nutka jak dla mnie Git 10/10
Moim zdaniem plytka jest dobra ale nie najlepsza. Nie ma tu zadnego mega hitu. Byc moze troche przeliczylismy sily Armina no ale po dj no1 mozna bylo sie wiecej spodziewac. Plyta nie ma zadnego klimatu nawet utwory sa zle poukladane mimo tego wszystkiego moge calosciowo dac ocene 8/10