No narescie sie doczekalem....
Mam nadzieje ze mnie tak nie zawiedzie jak co nie ktorych
EDIT:
1. Armin van Buuren - Imagine
Po genialnym wstepie wiele sobie obiecuje jak narazie po tym albumie. Ĺwietne pianinko
A potem ten basik i roziwja sie transik, a gitarka to juz wprost genialna byla... Odplynalem.
9/10
2. Armin van Buuren with DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong
No i zepsul caly nastroj ten kawalek. Mimo ze znam to wcale mi nie podjechal po takim utworku jak Imagine. Zobaczymy co bedzie dalej...
7/10
3. Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgiveable
Mi sie podobalo. Fajniutki Vocal Trance czyli to o ja uwielbiam
Ĺliczny vocal, fajna melo. Z optymizmem podchodze do nastepnego utworku
9,5/10
4. Armin van Buuren - Face To Face
Po bardzo nastrojowym wstepie zaczely leciec bity... fajne bity
Nie wiem czy to tylko mi ale wydaje mi sie ze gdzies juz to pianinko slyszalem. W jakims utworku armina, bynajmniej poczatkowa wstawke... A tak pozatym fajne melo, wpada w ucho ogolnie utworek na plus
8,99/10
5. Armin van Buuren feat. Audrey Gallagher - Hold On To Me
Niezbyt mi ten kawalek podszedl... macie racje takie wycie a melodja tez nie jest zbyt ciekawa. Chociaz ta gitarka gdzies tak w 4:20 na krotko ale daje nawet rade
6/10
6. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love
Fajnie zrobione bity
A vocal tez przepiekny
Ogolnie utworek fajnie wkreca, jednak malo w nim trance... ale takie odbiegi troche od zwyklosci tez sa potrzebne. Wedlug mnie kawalek jest przepiekny nie wiem czemu Armin promowal album utworem "Going Wrong". Ten utworek tez jest taki radiowy a tym samym przepiekny.
9/10
7. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Never
Tak do 3:40 kawalek wydawal mi sie nudny nie ciekawy
Ale potem wszedl taki swietny syntezator i zrobilo sie pieknie
Ogolnie utworek taki dosc troche mi vocal nie przypasowal. Ale jak sie rozkreca to juz zawija do konca
8/10
8. Armin van Buuren feat. Cathy Burton - Rain
Troche wkurzal mnie przewijajacy sie przez cala nute odglos takiego stuku
No cholera mogl go troche wyciszyc zeby sie wkomponowal w calosc. Gdyby nie to nuta by byla jedna z najlepszych a tak to daje tylko
9/10 Hehe ale przez teraz to mi to zostalo w mozgu, motyw charakterystyczny: puk puk
9. Armin van Buuren feat. Vera Ostrova - What If
Lekki vocal, fajny rytmiczny dzwiek. Ale ja bym go rozwinal troche o wyzsze partie pod koniec kawalka... Taki nijaki po pewnym czasie zaczal nudzic. Daje rowniez
8/10.
10.Armin van Buuren feat. Jennifer Rene - Fine Without You
No vocalik z Jennifer Rene. W koncu doczekalem tego momentu mam nadzieje na cos wielkiego. Jak narazie fajnie sie rozkreca, znowu gra gitarka
Ostatnio chyba na topie u Armina bo coraz czesciej slychac ja w ASOT. Wszedl vocal wszystko toczy sie ladnie i przyjemnie nawet zaczelo mnie bujac
No laaa ladne ciary
To sie nazywa vocal
Refren i ten glos to jest poprostu swietne.
I given you everything
Chyba tak to leci nie
Jak dla mnie najlepszy walek albumu
10/10. Na to wlasnie czekalem.
11.Armin van Buuren - Intricacy
Ostatni kawalek typowy uplifting. O dziwo malo upliftu bylo w tym albumiku. Widac ze Armin zmienia gusta.
Ja tez zbyt nie lubie upliftingu. Chyba ze ciekawa melo. A tu taka wystapila. Fajne pianinko
A zakonczenie... hehe ten efekt
Daje rade
8,75/10.