CaLi napisał(a):Widze ze sugerujesz sie tylko rozkazami vipow modow i calej reszty a z nami jakos sie nie liczysz
Teraz to juz przesadzilas
Rozkazami... znasz wogole pojecie tego slowa? Zabrzmialo to wrecz smiesznie. W kazdym topiku bylo po ponad 20 wypowiedzi. Cos Ci powiem, zamiast zastanowic sie, co ew. poprawic w tych dzialach, albo stwierdzic nawet, ze wogole to nadaja sie do kosza, to Ty wolisz wypominac mi to jeszcze pewnie przez tydzien, pomimo ze przyznalem, ze "moze troszke polecialem" i dalej uzasadnilem, skad taka decyzja. To co mam jeszcze zrobic, przeprosic oficjalnie na forum czy skasowac dzialy. Nie pisalbym wogole w ten sposob, gdyby nie to, ze sama zalozylas pare dzialow, o ktorych dowiedzialem sie dopiero po fakcie, szczegolnie ten z audycja czy tez rozbudowa Off Topic - pokaz mi watek w dziale Admin, albo fragment naszej rozmowy GG. Wynika z tego, ze jak Kali ukrasc to dobrze, ale jak Kaliemu ukrasc, to zle. Na koniec dodam jeszcze, taaaak, zalezy mi przede wszystkim na scislej wspolpracy z Wami, zeby decyzje byly podejmowane wspolnie, to przeciez jasne jak slonce... ale to wymaga najpierw zgody tu i teraz. Mam nadzieje, ze ten spor zakonczymy w tym miejscu i wreszcie uslysze o Twoich zastrzeniach odnosnie nowych dzialow ;-)