A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety
Ok, postow od 250, tematow od 25, punkty pomogl i obecnosc forum bez zmian... zmienilbys to w opisie grupy?
[ Dodano: 2009-02-04, 20:14 ] aa.asot.pl/profiles/554.htm uzytkownik Kwazi15 opuszcza grono VIPow, ostatni napisany przez niego post zostal jeszcze w listopadzie 2007
aa.asot.pl/profiles/508.htm przykro mi, ale Przemek rowniez opuszcza grono VIP, od marca 2008 nie napisal posta a od maja nie zalogowal sie wogole na forum. Jesli zdecyduje sie wrocic na forum, dostanie VIPa spowrotem
Powiem tyle, jak dla mnie jej VIP ani ziebi ani grzeje... wkurza mnie jej cwaniactwo na forum, jesli zdecydujecie sie zdjac ja z tej grupy, z pewnoscia nie bede protestowal :-)
Oczywiscie chyba moje zdanie jest znane jak dla mnie BAN dla niej by sie przydal by byl spokoj a WY daliscie jej vipa normalnie nie moge z tego ... czekam na Ciebie wisienko:)
ciezko mi to teraz przedstawic, najlepiej, jak sobie poczytasz z SB... generalnie chodzi o to, ze znowu sa jakies problemy i klotnie na SB, ze znowu Flaj mowi, co mamy robic i co jest sprawiedliwe a co nie
ok Flaj nie dostaje vipa a ja chcialbym was poinformowac ze przez najblizsze 3-4miesiace bede na forum tylko w weekendy i co z tym zrobimy??
wiem ze za bardzo nie postaralem sie jako admin i do tego teraz mnie nie bedzie wiec czekam na wasze opinie co z tym zrobimy??