Forum Muzyczne

A State Of Trance With Armin Van Buuren. Forum muzyczne poswiecone kultowej audycji ASOT. A na nim mnostwo informacji ze sceny klubowej, dobrej muzyki, oraz najnowsze asoty i inne sety

Pytanie

Moderator: Moderator

Pytanie

Postprzez Joy » 2008-12-02, 20:58

Dlaczego zdegradowaliscie Magde z VIPa...?
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez wisnia118 » 2008-12-03, 07:47

POWOD: Ciagle negowowanie Pracy Administracji... czepianie sie bez powodu... Tworzysz niepotrzebna nikomu dziwna atmosfere wytykajac drobne bledy. Jako Vip nie powinnas non stop negowac pracy administracji i moderacji.Tworzysz konflikty.

nich sie zastanowi nad swoim zachowaniem
wisnia118
Administrator
Administrator

Postprzez Joy » 2008-12-03, 20:56

Bylbym wdzieczny za bardziej konkretne informacje dot. Magdy :)

Nie neguje zadnej decyzji, nie chce tez sie sprzeczac... ale ja sam, z mojego punktu widzenia, nie zauwazylem podstaw do zabrania Magdzie VIPa. To, ze sie czepia... przeciez to jest prawo kazdego usera. To tak jak w sejmie, jest rzad i jest opozycja, ktora szuka tylko gdzie mozna by sie przypierdzielic do pracy rzadu. Nie chce wchodzic w Wasze kompetencje, uwazacie ze to byla sluszna decyzja, ok. Ale moze nie wiem czegos, o czym Wy wiecie.
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez CaLi » 2008-12-03, 21:07

Ciekawi mnie jedno czemu tak bardzo zalezy CI by wiedziec czemu... jakos jak inni tracili vipa nie zakladales tematow.. zreszta sama zainteresowana nie pyta czemu co i po co nbo chyba ze z nia rozmawiasz i przekazujesz co i jak .. to juz inna sprawa 8-)
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez Joy » 2008-12-04, 00:41

Czemu mnie to ciekawi...? Po pierwsze spelnia wszystkie warunki na VIPa, jest bardzo aktywnym userem, poza tym miala moda. No sorry, jest to dla mnie decyzja niezrozumiala. Odnosze wrazenie, ze w gre wchodza tutaj prywatne sprawy :/
Gdyby usunac z grupy VIP wszystkich userow, ktorzy gorzej od Magdy nadaja sie do tej grupy, polecialoby 95% userow !! Nie ja tu jestem head adminem, ale swoje zdanie mam i sie z tym nie kryje.
Cali napisał(a):chyba ze z nia rozmawiasz i przekazujesz co i jak .. to juz inna sprawa

Masz konkretne powody, aby mnie oskarzac?
Nie rozmawiam z nia, oceniam obiektywnie patrzac na forum.

Po jaka cholere jestem moderatorem grupy VIP, skoro w zasadzie nie moge podejmowac w niej decyzji !! To chyba ja w tej kwestii powinienem miec ostateczny glos.

Wracajac do sedna, zapytalem o bardziej konkretne informacje odnosnie Magdy :)
Ostatnio edytowano 2008-12-04, 00:50 przez Joy, łącznie edytowano 2 razy
Joy
Administrator
Administrator

Postprzez CaLi » 2008-12-04, 08:26

Prywatne drogi Macku byly by wtedy jakbym ja znala osobiscie a ze nie znam nie ma mowy o prywatnych.
Jesli Cier to troszke uspokoji nie jedna nie dwie osoby zauwazyly ze Magda sie czepia szuka potyczek ... I to mnie zaczelo bardziej zastanawiac.
Dalej drogi Joy'u jesli mieli bysmy prywatne jakies sprawy ... to myslisz ze dala bym jej vipa po uzyskaniu stopnia admina??
Dalej ... Jako VIP nie mozna wrecz nie wolno oficjalnie i przy wszystkik non sto krytykowac pracy moderatora administratora. TO nie przystoi vipom.
Mysle ze wisnia jeszcze cos doda od siebie i sprawa bedzie calkiem jasna.

A jesli chodzi o to czemu napisalam ze piszesz z nia itp ... to hmm ktos napisal nie wiem czy dla zartow czy serio ze siedzisz z nimi w spolce :lol:
CaLi
Administrator
Administrator

Postprzez wisnia118 » 2008-12-05, 07:45

Bardziej konkretne informacje to takie ze Magda nie umie odpowiednio zachowac dystansu do Administracji tego forum ja nie mam zamiaru jej sie tlumaczyc za kazdym razem jak cos zrobie na forum, co chwila jej sie cos nie podobalo co chwila bylo dla niej cos nie tak wiec jak tak bardzo jej cos nie pasuje to zostala normalnym uzytkownikiem.... tak aby jej juz nic nie przeszkadzalo...
a tak przy okazji tej decyzji nie da sie odwrocic zeby bylo wszystko jasne!!!
jutro jeszcze napisze do Ciebie na gg to pogadamy!!
wisnia118
Administrator
Administrator

Powrót do Admini :]