wisnia118 napisał(a):Cali bez przesady zebysmy sie kontaktowali czy ktos ma dostac vipa czy nie!!!
Tu popieram Wisnie, uzgadniajmy razem wazniejsze sprawy... ale te czysto biezace, nie przesadzajmy
Poza tym Cali, odbierasz dopiero co przyznanego VIPa, a zaraz piszesz ze brzydko wyglada takie dawanie i odbieranie. Rowniez nie rozumiem tej decyzji
Co do Weroniki, no wlasnie... sam nie wiem. Z jednej strony powinna dostac, z drugiej strony skoro ona, to rowniez Hefcio, Sti i moze ktos tam by sie jeszcze znalazl. Tutaj jest jeden problem, wszystkie te osoby nie spelniaja wymagan nalozonych na VIPa... pytanie czy mozna brac pod uwage ich wczesniejsze dokonania? Nie wiem
Co do Dawida, rowniez go wskazywalem jako kandydata do odejscia z grupy mod. Ale spojrzcie teraz na Przemka, bo ja nie widze, zeby cokolwiek robil na forum... gdyby byl nowym modem, to rozumiem. No ale Sein byl kiedys adminem i wie w czym rzecz. A totalnie nie robi nic. Nad nowym modem jeszcze sie nie zastanawialem... powiem Magda, to mnie zaraz skrytykujecie
Na dzien dzisiejszy zamienilbym Przemka na Kanesa, szczegolnie ze ten drugi juz byl modem na forum, tylko nie pasowal do wizji Szakala, ktory go z tej roli usunal.
CaLi napisał(a):Joy prosze rozpisz mi liczbe osob ktore wplacily na konto i maja vipa.
Napisz mi o swych watpliwosciach co do vipow.
Od dzis robimy tzw przesiew;]
Nie wiem bezposrednio, kto wplacil... dysponuje tylko ogolnymi danymi z tematu o skladce. W wolnej chwili sprawdze jeszcze raz cala grupe VIP, ale na moje oko, robienie "przesiewu" chyba nie musi miec miejsca. W koncu kazdy musial sobie czyms zasluzyc na obecnosc w grupie. Moim zdaniem degradacja z grupy VIP powinna miec mocne uzasadnienie, jak np ostrzezenie czy tez znaczny spadek jakosci postow.
Powiem tyle, motacie w grupie VIP, a pozniej ja sie musze tlumaczyc, jako moderator grupy. Uwazam, ze za grupe i osoby znajdujace sie w niej powinna odpowiadac
jedna osoba